Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
795
Tıklama
0
Öne Çıkarma
eee pc 900 30gb xp versiyon
İ
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar ben bu notebook u almaya karar verdim sayılır, ancak kafamı karıştıran bikaç şey var bazı sitelerde 1.8 HDD kullanıldığı bazılarında ise flash bellek kullanıldığı yazıyor. bilgisi olan veya bu ürünü kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum. ayrıca bunun 20gb lık versiyonundan ucuz olmasının nedeni nedir? ve ben sadece türkiye de görebildim bu ürünü yurtdışında hiç 30gb lık versiyona rastlamadım sadece türkiye de mi satılıyor acaba? şimdiden teşekkürler..



P
16 yıl
Yarbay

google aramaları 30gb hdd'li bir modelin varlığını gösteriyor. ama muallakta biraz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
16 yıl
Binbaşı

evet 20gb lık versiyondan daha ucuz buda benim kafamı karıstırdı varmı bi bilen?



A
16 yıl
Teğmen

evet var ben aldım bugün carrefour dan 477ytl ye. içinde 1.8" 30gb 3600rpm lik seagate harddisk var. performans olarak fena değil. çok takılmıyor. sonuçta netbook:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay

20gb olanlarda ssd flash disk kullanılıyor. 4+16 şeklinde. normal hdd lere göre çok daha hızlılar. sarsıntıdan etkilenmezler. bu hdd ler normallere göre çok daha pahalıdır laptopun pahalı olmasının sebebi de bu zaten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
16 yıl
Yüzbaşı

bende carrefourdan aldım 30gblık olan versiyonunu çok ama çok memnunum hiç takılma yok kasılma yok cok hızlı acılısı var 20gb olanınıda kullandım hiç bi fark görmedim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.