I

Çavuş
29 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
15 yıl
HP Pavilion TX Tablet Serisi
Arkadaşlar bu ürünler hakkındaki yorumlarınız nelerdir daha önce kullanan, ya da özellikleri hakkında bilgi sahibi olan var mıdır acaba? Artıları, eksileri neler? Fiyat olarak uygun mudur?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_TX2Z-2000-HP-DUNYASI,9736.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_TX2630ET-3-GB-HP-DUNYASI,8159.html

Ve yanında bir adet 4 ve bir adet 8 cell'lik mi pil geliyor?

Şimdiden teşekkürler..
I
15 yıl
GBA oyunları
Arkadaşlar merhaba, acaba r4, ttds gibi kartları kullanarak DS'de GBA oyunlarını oynamak mümkün mü? formatı farklı olduğu için sanırım uymuyor kartlara. internetten indirilen GBA oyunlarını oynamanın başka bir yolu var mıdır? şimdiden teşekkürler.
I
16 yıl
eee pc 900 30gb xp versiyon
arkadaşlar ben bu notebook u almaya karar verdim sayılır, ancak kafamı karıştıran bikaç şey var bazı sitelerde 1.8 HDD kullanıldığı bazılarında ise flash bellek kullanıldığı yazıyor. bilgisi olan veya bu ürünü kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum. ayrıca bunun 20gb lık versiyonundan ucuz olmasının nedeni nedir? ve ben sadece türkiye de görebildim bu ürünü yurtdışında hiç 30gb lık versiyona rastlamadım sadece türkiye de mi satılıyor acaba? şimdiden teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.