Ya arkadaşlar durduk yere sizin de bazen içiniz sıkılıyor mu? Hayattan nefret edercesine yaşıyor musunuz ? Neden olduğunu bilmiyorum ama ben durduk yere çok sıkılmaya başladım son zamanlarda. Arkadaşlarım deseniz var, sosyalimdir, ailem deseniz hiç bir sorunum yok, sevilen biriyimdir, çok şükür sağlığım yerimde üzecek hiç bir şey yok gibi görünüyor ama var ne olduğunu bilmiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Neden olduğunu bilmiyorum ama ben durduk yere çok sıkılmaya başladım son zamanlarda. Arkadaşlarım deseniz var, sosyalimdir, ailem deseniz hiç bir sorunum yok, sevilen biriyimdir, çok şükür sağlığım yerimde üzecek hiç bir şey yok gibi görünüyor ama var ne olduğunu bilmiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.