Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
266
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yardım eden altın bulsun
G
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar, girdiğimiz sitede ki video görünülerini nasıl kaydedebiliriz? internet explorer sayfası içinde direk media player penceresinde veya quicktime,real player... da açılan dosyaları kaydetme imkanımız var mı? save as veya farklı kaydet olayı mümkün değil linkin üzerinde, başka önerilere ihtiyacım var.

ya bişey daha soracam ben size, rm dosyalara alyazı ekleyebilir miyiz ya da rm dosyaları divx yapabilir miyiz, böyle bir free converter programı var mıdır?

sağolun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 13 Nisan 2005, 14:20:38 >

K
19 yıl
Yüzbaşı

capture programları var onları kullanarak yapabilirsin. mesela Camtasia Studio. çok güzel bi program. download.com da arat bulursun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Binbaşı

Quicktime'ın ".mov" dosyalarını kaydetmek için Pro sürümünü kullanıyor olmak yeterli. ".mov" uzantılı dosyaları streaming işlemi bittikten sonra save as diyerek kaydedebilirsin.

RM to avi için ise Boilsoft'un "RM to AVI -- RM to MPEG -- RM to VCD -- RM Converter" adlı programını öneririm. Shareware'dir fakat crackini bulmakta sorun yaşamazsın:

http://www.boilsoft.com/download.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Binbaşı

http watch diye bir program var.sitedeki linkler nereye baglanıyor falan gösteriyor.ben bununla show tvdeki dizilerin linklerini bulabiliyordum. bu programı dene





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTi -- 13 Nisan 2005, 18:20:23 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.