Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
7768
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Java projesini exe hale dönüştürmek
B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar
Eclipse de Java ile JFrame kullanarak yazdığım kodları exe. haline getirebileceğim bi yöntem varmı ?



A
16 yıl
Binbaşı

Onu dışardan başka bir converter programı ile yapabilirsiniz( şu anda ismini hatırlayamıyorum fakat eminim google'da araştırırsanız bulabilirsiniz. ) fakat böyle bir Javanın asıl özelliği olan platform bağımsızlığını yok edeceğini unutmayınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Çavuş

exe4j adlı bir program kullanmıstım ben google da aratırsan deneme sürümünü bulabilirsin ama arkadaşında dedigi gibi bunu yaparak java kullanmıs olmanın en önemli özelligini öldürmüs olursun. Benim tavsiyem programı jar yapmak. Bunu eclipse,netbeans gibi IDE lerde kolayca yapabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Teğmen

Yazdığın programı dağıtmak, başka bilgisayara taşımak amacındaysan diğer programlama dillerinden aşinan olunan .exe uzantısı yerine java da jar kullanılıyor. Eclipse üzerinde File -> Export -> Java menüsü altından jar'ı seçmelisin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler eclipse altından jar olarak yaptım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Yarbay

DobySoft NativeJ'e bakın isterseniz. Bence kodun platform bağımsızlığı önemli ama sonuçta bir çok windows kullanıcısı jar'ları çalıştıramayacağı için exe yapmakta sorun yok. Yani dağıtım aşamasında iki versiyon exe ve jar olabilir...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 19 Haziran 2008; 18:07:48 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.