B

Yüzbaşı
19 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
GG ayse_cck kullanıcı alışveriş yaparken dikkat edin
Merhabalar,

Gittigidiyordan ayse_cck adlı kullanıcıdan telefon için Micro sd kart aldım. Ürün açıklama bölümünde muayyerdir yazıyor. Ve üründen memnun kalınmadığı takdirde iadesi yapılabilir diyor fakat ne mesajlara cevap veriyor ne de satıcı ile iletişim kurulabiliyor. Aldığım Micro sd kart sözde kingston marka ama sahteymiş. Cep telefonlarında çalışmıyor. Herkes bilgisi olsun bu kullanıcıdan alışveriş yaparken dikkat edin. Sahte ürün alma ihtimaliniz yüksek.
B
14 yıl
Philips Led Tv ile Samsung Led Tv
B
16 yıl
Cep telefonu geri dönüşümü
Selamlar

Elimizde bulunan çok eski cep telefonlarını geri dönüşüme kazandırmak için nerelere götürebiliriz ?
B
16 yıl
Windows Xp açılış sorunu-Çözüldü-
Selamlar windows xp de tek kullanıcı var ve açılış şifresi koydum fakat açılırken şifreyi sormadan açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Regedit ten winlogon lu çözüm yolunu gördüm internet te ama regedit te winlogon dosyası yok.
B
16 yıl
Elisa Media Center
Açık kaynak kodlu yazılım olan Elisa Media Center 0.5.3 sürümü ile indirilmeye hazır. Fakat şöyle bir problem var vista da kurduktan sonra aç dediğimizde media center penceresi çıkıyor ama sonra ondan sonra program açılmıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir ? Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
B
16 yıl
Kendi dizüstü bilgisayar soğutucumuz da fan bağlantısı
Kendi dizüstü bilgisayarımız için soğutcu sistemini yaparken elimizdeki fanların elektrik bağlantısını nasıl yapabiliriz ?
B
16 yıl
Vista ve 3D küp masaüstü
Bildiğiniz gibi linux lerde compiz fusion eklentisi ile ya da hazır yüklü olarak gelen bi program. Masaüstünün 4 tane ekran yapmanızı ve küp şeklinde geçmeyi sağlayan bir program. Geçenlerde arkadaşlar vista için de oluyor dedi. Bunu vista için nasıl yapabiliriz ?
B
16 yıl
ABC Full Episode Player
ABC TV nin internet sitesinde dizilerin full bölümlerini izleme imkanı var ama sadece USA içersinde geçerli. Bunun izlemenin bir yolu var mıdır ?
B
16 yıl
Java projesini exe hale dönüştürmek
Selamlar
Eclipse de Java ile JFrame kullanarak yazdığım kodları exe. haline getirebileceğim bi yöntem varmı ?
B
16 yıl
PARDUS ta Opera
Türk işletim sistemi olan PARDUS a Opera Web Browser ı nasıl kurabilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.