Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
974
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Albatron PX848PV Pro2
H
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Albatron PX848PV Pro2 anakartı olan bir Beko bilgisayarım var. Sistem bileşenleri; P4 3.0 GHz Intel HT işlemci, 1 GB RAM, 128 MB GeForce MX 400 ekran kartı, bir CD yazıcı, 1 DVD yazıcı.
İki adet sorum var :

1) Tüm fanlar temiz ve stabil çalışıyor olmasına karşın, üzerindeki işlemci sıcaklığı Sistem Boşta % 99 iken 50-60 derece arası, işlemciye biraz yük binse 70-75 derece arasında geziniyor (SpeedFan değerleri). Ne yapabilirim ??

2) Üzerindeki mevcut GeForce MX 400 128 MB ekran kartını, 256 MB lık DVI çıkışlı herhangi bir ekran kartı ile değiştirmek için denemedik yol kalmadı (Ana kart 8x destekli). BIOS update dahil her yolu denedim. Ancak bir türlü bunu başaramadım. Ne yapabilirim ??

Eğer sorun ana kartta derseniz, hangi marka-model ana kart ile değiştirebilirim ??

Teşekkürler...



H
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kimsenin ilgisini çekmedi galiba ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Yarbay

işlemcin prescott ise bu kadar ısınması çok normal bunlar 80-85 derecelerde çalışabilen işlemciler yinede seni çok rahatsız ediyorsa soğutucu bloğu söküp orjinal kil pad yerine kaliteli bir termal macun kullanırsan ısı ortalama 4-5 derece daha düşecektir termal macun olarak arctic silver 5 tavsiye ederim.bu işlerde az çok bilgi sahibi değilsen hiç girişme.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Çavuş

arkadaşımın arçelik albatron px848pv-pro anakartlı bir bilgisayarı var.
bilgisayar açılırken sürekli beep sinyalleri veriyor.ekran gelmiyor (Full siyah ekran).fanlar çalışıyor.anakart ortasında kırmızı bir led yanıyor.
bilgisayarı birkaç ay sonra tekrart çalıştırmaya başladıktan sonra normal boot açılışı yapıyor,demesine göre F1 yazısı filan çıkmış.tekrar açıp kapatığıda yine sürekli beepleme sesi var başka hiç bir şey yok.
ne yapabiliriz?.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.