H

Teğmen
10 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
Volvo XC40 T3 Otomatik Haziran\u0027da Türkiye\u0027de
Volvo XC40'ın T3 (1.5L) motorlu 8 ileri vitesli Geartronic otomatik araçları Haziran'dan itibaren satışta olacak. 163 bg ve 265 nmt güç üreten T3 motorlu araçlar ilk etapta Momentum donanımı ile gelecek ancak Lansman I paketi (intellisafe, Apple Car Play, Geri Görüş kamerası, ön park sensörü vs) ile opsiyon bakımından oldukça dolu olacak.
H
10 yıl
Uydunet Modem Hk. Sorular
Bugüne kadar hızın ve kalitenin yükseltilmesi konusunda yaptığım sayısız başvuruya olumlu yanıt ver(e)meyen TTNET ADSL ile yolların ayrılma vakti yaklaşıyor. Sonrasındaki tercihim -mecburiyetten- Uydunet olacak (zira apartmanda Fiber vs yok).
Uydunet hakkında ise üç sorum var :

1. Niyetim 50 Mb 250 GB tarifesini almak. Bunun için eve gelen kablo tv hattı ile hangi hızı alabileceğimi uzaktan ölçme imkanı var mı ? Yoksa kuruluma geldiğinde mi söylüyorlar. Veya teledünyanın bağlı olduğu TV'de sinyal seviyesi ve kalite ÇOK İYİ olarak görünüyor dolayısıyla hız konusunda herhangi bir sıkıntı veya kısıtlama olmaz diyebilir miyiz ?

2. Netmaster CBC-382D1 DOCSIS 3.0 KABLOLU modemi ethernet ile direkt Airport Express'e bağlayarak kablosuz ağ oluşturabilir miyim ? Bunun için herhangi bir ayar vs. gerekiyor mu ?

3. Netmaster CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 802.11N KABLOSUZ modeminin kablosuz özelliği arayüzden kapatılabiliyor mu ? Niyetim birinci maddede belirttiğim gibi Airport Express'i kablosuz erişim noktası olarak kullanarak kablosuz ağ oluşturmak. Kapatılabiliyorsa yine birinci maddede belirttiğim gibi ethernet ile direkt Airport Express'e bağlayabilir miyim ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
H
16 yıl
Albatron PX848PV Pro2
Albatron PX848PV Pro2 anakartı olan bir Beko bilgisayarım var. Sistem bileşenleri; P4 3.0 GHz Intel HT işlemci, 1 GB RAM, 128 MB GeForce MX 400 ekran kartı, bir CD yazıcı, 1 DVD yazıcı.
İki adet sorum var :

1) Tüm fanlar temiz ve stabil çalışıyor olmasına karşın, üzerindeki işlemci sıcaklığı Sistem Boşta % 99 iken 50-60 derece arası, işlemciye biraz yük binse 70-75 derece arasında geziniyor (SpeedFan değerleri). Ne yapabilirim ??

2) Üzerindeki mevcut GeForce MX 400 128 MB ekran kartını, 256 MB lık DVI çıkışlı herhangi bir ekran kartı ile değiştirmek için denemedik yol kalmadı (Ana kart 8x destekli). BIOS update dahil her yolu denedim. Ancak bir türlü bunu başaramadım. Ne yapabilirim ??

Eğer sorun ana kartta derseniz, hangi marka-model ana kart ile değiştirebilirim ??

Teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.