BU ANAKARTTAN ALDIM VE WİNDOWS AÇILIŞINDA XP LOGOSUN ALTINDAKİ ÇİZGİ 17 KEZ SAYIYOR. BANA FAZLA GİBİ GELDİ. BAŞKA BU KARTTAN KULLANAN VARSA KARŞILAŞTIRMA AMAÇLI SÜRENİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bunun anakartla ilişkisi çok çok az p3 bir sistemde bile boot dosyasını optimize ederek normalde 35-40sn açılan işletim sistemi 10-12sn içinde rahatlıkla açılabilir.yapman gerekenler: önce gereksiz xp servislerini kapat başlangıçta açılan yararsız programlardan kurtul defrag yap ardındanda en önemlisi microsoft bootvis ile boot sektörü optimize et sistemin yaklaşık 10sn civarı açılacaktır.
sata portları arasında fark yoktur sata7 hariç tabi onu marvel çip i yönetiyor.raid yapmıyorsan f6 ile disketle işin olmayacaktır.yukarda yazdıklarımı uyguladın mı?
BAŞKA BU KARTTAN KULLANAN VARSA KARŞILAŞTIRMA AMAÇLI SÜRENİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.