Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
610
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Prot Kasımı...
A
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gaining Justice:

In order to gain points in the Justice Virtue, you must seek out and defeat murderer characters (red-hued players). Whenever you kill such a character, you may receive the message: “You have gained in Justice.”

There is a limit on how often you can gain points in Justice. The more points you gain from killing a murderer, the longer you will have to wait until you can acquire more points in the virtue. The amount of Justice points you can gain is dependent on the skill of the murderer you kill. The higher in skill the murderer is (in comparison with your own skills), the more points you will be able to gain.

Uostratics den genelde bakarım ama Justice yi kasmak için Pk öldürüyorduk tmm da epeydir oynamıyorum uo yu nasıl yapıyorduk bu işi virtue ye çift tıklayıp adamı mı kesiyorduk unuttum.



S
17 yıl
Binbaşı

Justice : Bu erdemde ilerlemek için murderer(katil) insanları öldürmelisiniz. Her öldürdüğünüz katil size bir miktar Justice puanı vericektir. Justice levelınıza göre alıcağınız ünvanlar şöyle :

1. Seeker of Justice
2. Follower of Justice
3. Knight of Justice

Justice erdemini ilk levela ulaştığınızda aktif olarak kullanabilmeye başlayacaksınız. Virtue menüsünden Justice sembolününe çift tıklayarak başka bir oyuncuyu seçerek ona koruma önerirsiniz. Eğer oyuncu kabul ederse onu korumanız altına almış olursunuz. Bu size o oyuncuya bir powerscroll düştüğünde size de düşmesini sağlayacak. Powerscroll düşme şansı:

1.Level : %60
2.Level : %80
3.Level : %100



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.