A

Yüzbaşı
12 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Network Attached Storage (NAS) _ Cihaz Tavsiyesi
Şirketimizde 10-12 bilgisayar aktif olarak tek makinadaki dosyalar üzerine okuma/yazma işlemi yapmaktayız. Ağımız 1Gb/sn'lik ağ olmakla beraber tüm bilgisayarlar kablo ile bağlıdır. Ancak son zamanlarda ana makina olarak kullandığımız makinanın performansı çalışmalarımızı hız bakımından ciddi olarak etkilemekte. Bu sorundan uzun vadeli olarak kurtulabilmemiz için internette gördüğümüz NAS sistemleri sanırım gerekli. Bizim için önemli olan husus mutlak ve mutlak hız ve veri kaybının olmaması.

Kurmayı düşündüğümüz sistem 2 x 2 TB HDD ( Yanlış bilmiyorsak RAID uygulamasıyla sürekli veri yedekleyeceğiz ve kapasitemiz 2 gb olacak.) ve 512 GB SSD.

Devamlı kullandığımız dosyaları SSD kısmından, diğer dosyaları ise HDD'den kullanmayı düşünüyoruz.

Bu sisteme göre bize uygun cihaz tavsiyesi yapar mısınız ? Bizim araştırmalarımıza göre Zyxel NAS540(KDV dahil 900 TL) cihazı işimizi görebilir.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse seviniriz...
A
15 yıl
Assasin : 71 level , Full Item ...(MANES)
Nick: MrsKlawyer
Yüzdesi:%70
Itemler:
RE+1
RE+0
ROL+0
ROL+0
WP+0
Judicious Belt+0
Rogue Chitin Shell Pads +8/15
Rogue Chitin Pauldron +8/15
Rogue Chitin Shell Gloves +7/12
Rogue Chitin Shell Boots +7/12
Rebirth MD+3
Rebirth Shard +3
Flame Shard +4
112m para
Kasada ıvır zıvır
Np:25k

İletişim: faster_nemesis@hotmail.com






NOT: SS gelecek inşallah :)
A
15 yıl
Almancası iyi olan bir hayırsever aranıyor..
Minikarte anzeigen

Auf der Karte steht dir hiermit eine zusätzliche, kleine Vorschaukarte zur Verfügung, mit der du deine Umgebung schnell im Überblick hast.



Bu metinin türkçesi nedir ? :S
A
16 yıl
Bilgisayardan girilen msnler...
Ben Klansavaşları oynuyorum arkadaşlar , şifrem beni hatırla ile kayıtlıydı 1 ay fln sürekli o şekilde kullandım.BUgün kaldırdım tick i ve şifremi bulamıyorum. Sadece bu accountun kayıtlı msni lazım bana ismi yeterli şifrelerimin hepsi aynı zaten.alozanklan5 gibi bişidir büyük ihtimalle ama hatırlamıyorum :( Bilgisayarımda girilen msnlerin listesini bulacak bir program var mı acaba ?
A
16 yıl
Dizüstü bilgisayar hakkında görüşünüzü bekliyorum ?
Dizüstü bilgisayar alıcam da görüşlerinizi soruyorum masaüstü neyse de dizüstünden hiç bişi anlamam Yardımınızı bekliyorum.
* LCD Ekran :
* 15.4 inç X-Black LCD WXGA ekran
* Yonga Takımı :
* Intel® P965 yonga seti
* Grafik Arabirimi :
* NVIDIA® GeForce 8400 grafik
* Grafik Bellek :
* 128 MB (Max 831MB paylaşımlı)
* İşletim Sistemi :
* Windows® Vista Home Premium
* Ağırlık (Yaklaşık) :
* 2.8 kg
* Anabellek :
* 2 GB DDR2-667
* Sabit Disk :
* 200GB SATA
* Optik Sürücü :
* DVDRW Yazıcı Dual
* Webcam :
* Var 1.3 MP
* Kart Okuyucu :
* Var
* Modem :
* Var
* Ethernet :
* 10/100 Mbps
* Kablosuz Bağlantı :
* 802.11a/b/g/n WLAN
* Bluetooth :
* Var
* TV Çıkışı :
* Var
* Ses :
* Var
* Taşıma Çantası :
* Var
A
16 yıl
Minor Combo / Pedal pedal diye bağıranlar buyrun
Bu videoyu youtube da buldum bnmle hiçbir alakası yoktur.Sadece son zamanlarda birilerinin birilerini çekemeyip pedal pedal diye laf atmasını sevmiyorum.Tek elle bu yapılabiliyorsa 2 elle vs de çok rahat minor yapılabilir lütfen insanlara gereksiz yorumlarda bulunmayın:
http://www.youtube.com/watch?v=sktj1nAWb3s&feature=related
A
16 yıl
FIFA 2001 XP de Çalışıtırmak ?
Arkadaşlar training mode u dışında diğer modlarda maça girerken masa üstüne dönüyor.Bunu haledemezmiyim herhangi bi şekilde ?
A
16 yıl
Mirage Sword +10 (Beramus\u0027un içler acısı hali)
Şu an char bomboş olduğu için eskiden veremediğim ssleri kscleriyle birlikte veriyorum.O yorumları yapanlar gelip ps desinler lütfen...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

http://rapidshare.com/files/75225754/Kscler.rar.html Bunlarda kscleri bazı arkadaşlar inanmaz.
Not: Mesajlarıma bakabilirsniz hayatımda ilk defa .rar veriyorum ksc yi koymanın başka yolunu bilmiyorum.İsteyen açmasın!!
A
16 yıl
68+ Warrior Arıyorum ...(ARES)
Çıplak tercihimdir tabi extra bir kac item olabilir.Arkadaşla alacağım için henüz bi fiyat belirlemedik.İstanbul içinde yüz yüze gercekleşecektir alım.Ciddi satıcıları bekliyorum: alozan0@hotmail.com
A
17 yıl
Prot Kasımı...
Gaining Justice:

In order to gain points in the Justice Virtue, you must seek out and defeat murderer characters (red-hued players). Whenever you kill such a character, you may receive the message: “You have gained in Justice.”

There is a limit on how often you can gain points in Justice. The more points you gain from killing a murderer, the longer you will have to wait until you can acquire more points in the virtue. The amount of Justice points you can gain is dependent on the skill of the murderer you kill. The higher in skill the murderer is (in comparison with your own skills), the more points you will be able to gain.

Uostratics den genelde bakarım ama Justice yi kasmak için Pk öldürüyorduk tmm da epeydir oynamıyorum uo yu nasıl yapıyorduk bu işi virtue ye çift tıklayıp adamı mı kesiyorduk unuttum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.