Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
659
Tıklama
0
Öne Çıkarma
256k bağlantıya sahip olan var mı?
M
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

evet var bende. Arkadaşlar geçen hafta 4mb bağlantı için telekoma başvurdum ve pazartesi günü bana 256k lık bağlantıyı uygun gördüler. Neymiş efendim altyapı yetersizmiş de ondan. Şaka gibi tarifede olmayan bağlantıyı kullanacakmışım. Verdikleri büyük uğraşının sonunda bugün size ancak bu hizmeti verebiliyoruz dediler. Tarifeyide ona göre hazırlayacaklarmış nasıl olacaksa. Neyse durumu benim gibi olan başka arkadaşlar varmı acaba diye yazdım.



S
17 yıl
Yarbay

Durumu sizin gibi olan yok, ancak kablo internette hızı 128'den 256'ya çıkan arkadaşlar var, 19 ytl ödüyorlar. Merak ettim, sizden istenecek fatura ne kadar olacak acaba...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

valla bende merak ediyorum faturalandırılınca mutlaka yazarım.



C
17 yıl
Yarbay

beni alt yapı yetersiz diye 512 ye düşürmüşlerdi.1 gün telefonda ugrastım baya suanda 1024 ama yinede cok yavas ....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Çavuş

Telekom 256 yı kaldırdı en düşük hız 1024. Sana da muhtemelen 1024lik bağlantı verecekler ama gerçek hızın 1024 olmayacaktır. Eğer kablo internet imkanın varsa ona geç.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

malesef kablo da yok bakalım 1024 fiyatı isterlerse interneti kapattırırım.Böyle rezillik olmaz yan komşu 2048 le bağlanırken ben 256k ile bağlanacam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Binbaşı

böyle saçmalıkmı olur ya 4 mbit istemişsiniz onlar 256 verebiliriz fiyatıda ona göre düzenleriz demişler allah allah 4 mbit karşılamıyor diyelim hadi 2 mbit idemi karşılamıyor hadi 2 mbitide geçtik 1 mbitidemi karşılamaz komşunuz 2 mbitle bağlanırken artık milletle açık seçik dalga geçiyorlar sinir hastası olmamak mümkün değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Yüzbaşı

işte işini ciddi bir şekilde yapan(?)kurumu görüyorsunuz.bir de bu kurumu hala savunanların olması,çobanın kavalıyla dans eden koyunların hayat felsefesine sahip insanların hala yaşıyor olması demektir.
yazık ne diyeyim,faturan gelince,faturayı beğenmezsen tüketici hakem heyetine başvur.uygun bir fiyatlandırma sağlamanda sana yardımcı olabilirler.çünkü içimden bir ses tarife faturaya adaletli bir şekilde yansımayacak diyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Yarbay

256 kaldı mı yaw



M
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

256 mı istiyorsun var var hemde çok kolay gidiyorsun telekoma istiyorsun 4096. Ondan sonra olmadı 2048 veriyorlar oda olmuyo 1024 verelim diyorlar peki diyosun olmadı sana 512 gider diyorlar ve en sonunda 256 sana yakışır diyorlar. İşte vaziyet aynen traji-komik bir hadiseden ibaret.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Yarbay

bende 2048 istedim bugün bağlantıya bakınca 256 gözüküyor.Bu ne ya dalga mı geçiyorlar veremiycen bağlantıyı niye satmaya çalışıyon telekom


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Yarbay

sözde 1024 ama bağladı 128 gibi yeminlen delirecem


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
17 yıl
Yüzbaşı

vallaha benim 1024/256 i di bağlantıda kopmalar falan oluyodu telekomcular geldi evdeki hatta bahane buldular sonra gidip mahalledeki ana kutudan ölçtüler idare eder çıktı sonra kutudan apartmana baktılar hatta bi proplem var mış mı ne baya uğraştık adamlarla 1 hafta kadar loğardan yer altındaki kaploları ıslanmış falan mı ne olmuş değiştirdiler baya bi düdelme oldu hattımın 75 db idi ama şimdi baya 85 falan oldu ama baya uğraştım uğraşmadan önce banada aynı teklifi yapmışlardı 512 yap die bende kabul etmedim gerekirse fiber optik döşeyin halledin kardeşimdedim paso arıza kaydı vardim şimdilik bi sorun yok herkez arıza kaydı versin olsun bitsin işe yarıyo yide iyi kötü uğraşıyolar arkadaş çalışanda da derli adamları delirtiyomuş bu telekom özelleşince ne olcak normal özel şirket adamı ne yapar bilemem


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Yarbay

Saçmalık..Yerinizde olsam dava açardım..Yada hiç değilse savcılığa gider bir dilekçe karalardım..TT kamuoyunu dolandırıyor diye..Reklamını yaptığı hizmeti vermemek dolandırıcılıktır bir yerde..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.