Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
43
Cevap
1211
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Öcalan'ın evinde marş okundu, yaşamını anlatan film gösterimi yapıldı, ev müze yapilmak isteniyor.
L
geçen ay (4155 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Abdullah Öcalan’ın evinde Çerxa Şoreşê marşı okundu, yaşamını anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı.


https://x.com/i/status/2040385445469585739

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 6 Nisan 2026; 16:19:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Devlet bahçeli çıkıp bu kutlamalara katılsa yine gidip ona oy verecek milyonlar var. Sorun ne dün ne de bugun. Ülkenin geleceği tehlikede
Yoruma Git
A.J. Pacino - geçen ay +13
Teröre yol verip Terörsüz Türkiye diyorlar adamlarda silah olsa gelip herkesi öldürecekler batıda. Kardeşmiş ne kardeşi lan komedi. Buna AKP liler anca inanır o da belki.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Nike - geçen ay +10
İktidardaki bazı yahudiler ülkeyi bölme projesine tam gaz devam ediyorlar. Ülkeyi her yönden zayıflattılar, ahlaki olarak içini boşalttılar. Artık fiziksel olarak böl...
Yoruma Git
Yorumun Devamı iamburak - geçen ay +8
L
geçen ay (4155 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şanlıurfa'da binlerce kişi, Bebek Katili Abdullah Öcalan'ın doğum gününü kutluyor.

https://x.com/i/status/2040157495885279710



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
geçen ay (4155 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Nasuh Mahruki:

İktidar bu vatan haini gösterilere neden izin veriyor anlamak mümkün değil.

“Analar Ağlamasın” tuzak açılımda, terörist cenazelerinde yine aynı şekilde Teröristbaşı Apo’nun posterleriyle, kana kan intikam sloganlarıyla teröristleri ve bölücü kitleleri coşturmuşlar, moral ve motivasyon kazandırmışlardı, yeni teröristler devşirmelerine imkan vermişlerdi.

Bebek katili, vatan haini PKK teröristleri arkalarındaki bütün uluslararası desteğe rağmen Türk ordusuyla asla başa çıkamayacaklarını bir kez daha anlayınca, bu tür kalkışma hazırlığı gibi görüntülerle, vatanına, milletine bağlı, Cumhuriyeti’ne ve Atatürk’e sadık Kürtlerin de gururla bir parçası olduğu büyük Türk milletiyle ırkçı, etnikçi, ayrılıkçı, İsrail’in ve ABD’nin kuklası vatan haini bölücü Kürtlerle sokaklarda çatışma ortamı yaratmayı hedefliyor.

Analar ağlamasın dediler Hendek operasyonlarında 793 Şehit verdik, 793 ana hayatının son gününe dek ağlamaya mahkum edildi.

Şimdi de “Terörsüz Türkiye” diyerek teröristlerin yine azmasına ve cüretkarlaşmasına yol açıyorlar. Bu yine çok yanlış yolun tıpkı tam tersi sonuçlanan “Analar Ağlamasın” açılımında olduğu gibi bunun da tam tersi bir sonuca varacağını öngörmek için stratejist, uzman ya da dahi olmaya gerek yok.

Görünen köy kılavuz istemez. Bizi yeni bir terör dalgasının beklediğine iddiaya bile girebilirim.


https://x.com/i/status/2040418339739013230



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
geçen ay (23963 mesaj)
Yarbay

Teröre yol verip Terörsüz Türkiye diyorlar adamlarda silah olsa gelip herkesi öldürecekler batıda. Kardeşmiş ne kardeşi lan komedi. Buna AKP liler anca inanır o da belki.



İ
geçen ay (43254 mesaj)
Yarbay

İktidardaki bazı yahudiler ülkeyi bölme projesine tam gaz devam ediyorlar. Ülkeyi her yönden zayıflattılar, ahlaki olarak içini boşalttılar. Artık fiziksel olarak bölünme süreci geldi. Kanal İstanbul'dan tutun çözüm sürecine kadar her şey zaten bununla alakalı. Misyonunu tamamlamadan da gitmeye niyetleri yok ama çok da bir şey kalmadı zaten





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 5 Nisan 2026; 16:14:3 >

C
geçen ay (4670 mesaj)
Binbaşı

Adamlara can suyu verildi, öz güven geldi.



M
geçen ay (1652 mesaj)
Yüzbaşı

M
geçen ay (11676 mesaj)
Yarbay

Ulan bohçaci
Tarih seni asla affetmeyecek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
geçen ay (28550 mesaj)
Yarbay

Iktidar bakalim sapkadan simdi ne surpriz cikaracak? Anayasanin 2. Maddesini yani ulkenin bolunmez butunlugunu kaldiralimmi diyecek? Apo ve pkk da bunu istiyordu zaten, sorarlarsa terorsuz Turkiye derler ama Turkiye diye birsey birakmadilar. Din soslu sahte milliyetcilikle ulkeyi truva ati gibi icerden cokerttiler. Simdi sasirdim dogrusu hangisi daha zararli apomu yoksa truva atlarimi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Nisan 2026; 19:43:4 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

A
geçen ay (6880 mesaj)
Binbaşı

Devlet bahçeli çıkıp bu kutlamalara katılsa yine gidip ona oy verecek milyonlar var. Sorun ne dün ne de bugun. Ülkenin geleceği tehlikede



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
geçen ay (23963 mesaj)
Yarbay

Bu halk ideolojisi nedir neyi savunuyor onu bile bilmiyor ki o kadar zır cahil tipler var.

Bu konuda sadece PKK lılar hepsinden öndedir ne istediği belli.




Bu mesajda bahsedilenler: @A.J. Pacino
L
geçen ay (4155 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İstanbul’da Öcalan için düzenlenmek istenen pikniğe polis müdahale etti.

https://x.com/i/status/2040803764269937125

Süreç adı altında bunları şımartanları ve dem partiyi terörist mi ilan edeceğiz diyerek sosyal demokrat takılanları tarih affetmeyecek.

Geçen seneye kadar dem partiye terörist diyenleri faşist ilan eden solcularimiz ve şimdi bağıra bağıra apoculuk yapan dem parti. Tarih böyle ikiyüzlüce güdülme görmemiştir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
geçen ay (4155 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Rezilliğin son noktasına geldik. Daha ötesi yok.

Öcalan’ın doğduğu ev müze olacak.

https://x.com/i/status/2040457377216889074



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
_
geçen ay (28550 mesaj)
Yarbay

Su cigeri bes para etmez teror elebasinida adam yerine koydular ya, bunu yapanada arkasindan gidenede yazikkar olsun. Adamin dagdaki roportajlarinda Ibonun dagdaki versiyonu, kendini birsey sanan, laubali, burnunu karistiriyor kameralar onunde. Konusmayi bilmiyor, bir halt bildigide yok, ABD nin BOP u icin bunu zorla Kurtlerin lideri yapacaklar. Yazikkar olsun buna musade edene, bunun ardindan gidene.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Nisan 2026; 8:48:45 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lirikal Militan
L
geçen ay (9051 mesaj)
Yüzbaşı

PKK tam anlamıyla yok olma aşamasına gelmişken kendisine 'sözde' milliyetçi diyen yaşı geçmiş bir siyasinin 2024'te başlattığı açılım süreci ile yeniden toparlanma imkanı bulduğuna şahit oluyoruz.PKK önce 1999'da bitirilme noktasına gelmiş ancak 2002'den sonra Türkiye'de terör sorunu birden bire 'Kürt sorunu' oluvermiş ve özellikle 2008-2015 yılları arasında sürdürülen I.Açılım süreci ile yeniden toparlanma imkanı bulmuş ve Türkiye'de 'hendek' çatışmaları şeklinde tarihe geçen bir iç isyan başlatmıştı.Bu iç isyanın bastırılması neredeyse 1 yıl sürmüş ve Ağustos 2016'dan itibaren Türkiye önce Fırat Kalkanı ardından gelen Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatları ile terör örgütünü Suriye'ye kıstırmış ve 2019 yılında K.Irakta başlatılan Pençe-Kilit harekatları ile adım adım PKK'nın K.Irak kamplarını dağıtmaya başlamıştı.

Şu durumda PKK için tek çıkar yol kayıtsız şartsız silah bırakıp teslim olmak ve canları için yalvarmak olması gerekirken sözde milliyetçi geçinen bir siyasinin girişimi ile bırakın silah bırakmayı,canları için af dilenmeyi anayasaya ortak olmaya çalışıyorlar.Dahası Türk tarihine,Türk devletine,Cumhuriyet rejimine hakaretler etmeye ve tehditler savurmaya devam ediyorlar.Bazılarıda tüm bunları gördükleri halde 'Kardeşliğimizi kimse bozamaz','Süreci kimse engelleyemez' gibi içi boş sloganlar atmakla meşgul.

Nasıl ki ilk açılım süreci sonucunda PKK'ya rekor katılımlar oldu muhtemelen bu açılım sürecinde de yine PKK'ya yoğun katılımlar oluyordur.Birkaç seneye kalmaz yine Türkiye'de 'hendek' çatışmaları gibi bir çatışma dönemine girersek hiç şaşırmam zira şu yaşanılanlar I.Açılım sürecinin birebir aynısı...Yine PKK'lılara dokunulmuyor yine PKK'lıların alenen propaganda yapmasına izin veriliyor..Dahası bu sefer tüm Kürtlerin temsilcisi olarak PKK'yı ve Apo'yu gören milyon yıllık bir devlet aklı ile bu süreç yürütülüyor.PKK'nın ve Öcalan'ın bu kadar meşrulaştırıldığı bir ortamda PKK'ya katılımların olmaması için hiçbir neden yok...Bu süreç dağdakileri yok etme süreci değil adeta dağdakileri takviye etme süreci olarak ilerliyor.Öte yandan tüm Kürtleri PKK ve Öcalan'ın kucağına iterek yıllarca Türk devletinden yana olan Kürtlerin bile 'Acaba' demelerine neden oluyor ve Türk devletine olan aidiyet duygularını sorgulatır hale getiriyor.

Bu nasıl iç cepheyi güçlendirmekse...



7
geçen ay (1584 mesaj)
Çavuş

TRT Haber hiç bahsetmemiş bunlardan. Malum parti CHP ile yan yana gelince kuduranlar pisicik olmuş


https://www.trthaber.com/haber/gundem/cumhurbaskani-erdogan-hdpye-verilecek-her-taviz-pkkya-verilmistir-756906.html



H
geçen ay (6118 mesaj)
Yüzbaşı

Abi tam kökü kazındı deniyor yine hortlatılıyor? Elliki yine büyük resim diyip savunacak. Bakın forumun ellikileri kafayı kuma gömmüş bile.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen ay (23 mesaj)
Onbaşı

terörü sokağa ve halka entegre ederek terörsüz türkiye diyorlar ileride pkk, akp ve mhp aleyhınde bir şey yaptıgında pkk yı yine terör örgütü olarak gösterecekler ve biz kandırıldık diyecek millet sokaklara dökecekler olan yine halka olacak vatan millet allah kuran deyip milleti kandıracaklar olacak bunlar görürsünüz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akca028 -- 6 Nisan 2026; 14:9:19 >

C
4 hafta (42203 mesaj)
Yarbay

Forumdaki ekip bunu nasıl chpnin suçu olarak gösteririrz diye düşünüyorlar herhalde.




Bu mesajda bahsedilenler: @HeybetliGerçekler
L
4 hafta (4155 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kürtler böylesine bi caniyi önder olarak kabul ederek tüm dünyaya ne kadar zavallı olduklarını ve karakterlerini gösteriyorlar. İlk insandan hallice bölücü bir katilin pesinden gidecek kadar karaktersiz olmak da ne bileyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_