Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
186
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sadece TürkTelekom kullananların erişemediği site yaptık nasıl oldu bilmiyorum.
E
7 ay (195 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba bir site tasarlayıp yayına verdim tüm sertifikalarım tam olmasına rağmen sitem türkiyeden erişilemiyor daha doğrusu sadece türk telekom kullananlar erişemiyor deliricem bu neden ve nasıl mümkün olabilir? Bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirirse sevinirim iyi forumlar. (sikayetbilgisistemi.com)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
7 ay (2415 mesaj)
Yüzbaşı

Vodafone üzerinden girmeye çalıştım, HTTP 400 hatası verdi. Bu ciddi sorun. Arada proxy'ler birşeyleri bozuyor gibi. Evden dinamik IP üzerinden hosting yapmaya çalışma.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 ay (1495 mesaj)
Binbaşı

Turk.Net bağlantısı ve DNSleri ile açılıdı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.