Merhaba bir site tasarlayıp yayına verdim tüm sertifikalarım tam olmasına rağmen sitem türkiyeden erişilemiyor daha doğrusu sadece türk telekom kullananlar erişemiyor deliricem bu neden ve nasıl mümkün olabilir? Bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirirse sevinirim iyi forumlar. (sikayetbilgisistemi.com)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Vodafone üzerinden girmeye çalıştım, HTTP 400 hatası verdi. Bu ciddi sorun. Arada proxy'ler birşeyleri bozuyor gibi. Evden dinamik IP üzerinden hosting yapmaya çalışma. < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.