Şirketimizde Opel combo otomatik 2020 model excellence var , çok memnunuz. Arada ağır (300kg) ve büyük (120x80x85cm) malzeme de taşıyoruz, koltukları yatırınca bir palet malzeme alıyor. Ancak kamyonet olarak geçmesi, senede bir muayenesi, K1* belgesi, sürücüden psikoteknik,src istemesi, hız sınırının düşük olmasından dolayı ceza yememiz canımızı sıktı.
Otomobil olarak geçen bir araç arıyoruz. Bagajı büyük olarak Dacia Jogger ve Hyundai Staria buldum. Bunların dışında ne önerirsiniz? Sıfır yada ikinci el. 1milyon civarı bütçe ile.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ancak kamyonet olarak geçmesi, senede bir muayenesi, K1* belgesi, sürücüden psikoteknik,src istemesi, hız sınırının düşük olmasından dolayı ceza yememiz canımızı sıktı.
Otomobil olarak geçen bir araç arıyoruz. Bagajı büyük olarak Dacia Jogger ve Hyundai Staria buldum.
Bunların dışında ne önerirsiniz? Sıfır yada ikinci el.
1milyon civarı bütçe ile.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.