Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
761
Tıklama
0
Öne Çıkarma
i7 14700k Overclock
G
2 yıl (519 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Asus anakart ve i7 14700k ikilisini kullanıp, başarılı overclock yapan arkadaşlar; e-core ve p-core hızlarınız, voltaj ofsetleri, puanlarınız nedir. Cinebench çoklu çekirdekte 37000'i aşmayı başaramadım. Tüm performans çekirdekleri 5.6, tüm verimlilik çekirdeklerini ise 4.5 ghz'de stabil olarak çalıştırıyorum. -0.08 voltaj ofseti kullanıyorum. Sizde durumlar nedir ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GanjasCave -- 30 Ekim 2024; 17:59:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
2 yıl (6731 mesaj)
Yarbay

p coreleri 5.6 kitleyip e coreleri kapatarak voltajı 1.3 girip llc 3 veya 4 seçiliyken tam hatırlamıyorum 1 sene kadar kullandım e coreler açıkken 38k civarı puan alıyordum ama e coreler açıkken oyunlar alt f4 atıyordu o yüzden kapalı kullandım.

ddr4 sistem vardı bu arada 4k cl14 ramlerle o puanı alıyordu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 31 Ekim 2024; 11:1:44 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.