Merhaba forumdaşlar. 1990 model kullandıgım 250D aracım var.Dün yolda giderken araç stop etti.Yakıt göstergesi çeyrek depodaydı ama yinede stop etmesini gerektirecek başka birşey yoktu.Sanırım yakıt göstergesiyle ilgili bir sıkıntı var.Mazot ekleyince araç çalıştı.Sonra akaryakıt istasyonunda yarıya kadar mazot aldım.Aracın yakıt göstergesi sürekli oynayıp duruyor.Bir ileri bir geri gidip geliyor.Ariza oldugu aşikar.Sorun ne olabilir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şamandırası bozulmuş olabilir yada göstergeye gelen elektrik kablosunda problem vardır. Önce göstergeyi kontrol ettirmek çok daha ucuza çözüm getirebilir.
1990 model kullandıgım 250D aracım var.Dün yolda giderken araç stop etti.Yakıt göstergesi çeyrek depodaydı ama yinede stop etmesini gerektirecek başka birşey yoktu.Sanırım yakıt göstergesiyle ilgili bir sıkıntı var.Mazot ekleyince araç çalıştı.Sonra akaryakıt istasyonunda yarıya kadar mazot aldım.Aracın yakıt göstergesi sürekli oynayıp duruyor.Bir ileri bir geri gidip geliyor.Ariza oldugu aşikar.Sorun ne olabilir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >