A

Yarbay
09 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
271 (Bu ay: 17)
Gönderiler Hakkında
A
11 ay
Sonunda AB birliği ağzındaki baklayı çıkardı.
Avrupa Birliği Çinli araçlar hakkında inceleme başlatacakmış. Şaşırdık mı hayır. Kendilerine gelince nasıl korumacılığa geçiyorlar ama başkası yaptığında serbest piyasa adalet demokrasi.
A
3 yıl
ÇORLU daki Servis kazası
Bu Servislere kim dur diyecek bu kaçıncı kaza. Bu servis sürücülerini hiç kimse denetlemiyor mu. Adamlar otobanda içi insan dolu araçlarla 150-160km hızlara çıkıp otomobilleri sıkıştırıyorlar. Araçlar rüzgardan bir o yana bir bu yana salınıyor adam hala basıyor araca, keza Şehirler arası Otobüslerde öyle. Çorludaki kazada Vefat eden sayısı her gün yükseliyor geride çoluk çocuk yıkılmış evler kalıyor kim verecek bunun hesabını kim o insanların canını yerine koyacak. Denetimi belli noktalarda araçları durdurup kimlik denetimi yapmaktan ibaret sanmayı ne zaman bırakacağız artık. Servis Şöförü bir de diyor ki önümdekiler gitmiyor diye korna çaldım yanlarından geçtim diyor. İnsanları zorla ölüme götürmüş adam, pes yani ya.
A
3 yıl
FAR sorunu
Bu far sorunu ne olacak nereye şikayet edeceğiz nasıl sesimizi duyuracağız bilmiyorum. Ben şahsen çok rahatsızım. Geçen akşam uzun bir yoldan geldim hala gözlerim ağrıyor. Nerdeyse bütün araçlarda merceksiz beyazın her tonunda far vardı. İnsanın gözü resmen önündekini ayırt edemez oluyor bir süre sonra. İşin kötüsü bu araçlar hem Polis hem Jandarma konrtol noktalarından rahatça geçip gidiyor bir Allahın devlet görevlisi bu nedir diye sormuyor. Gece yola çıkmaya korkar oldum.
A
4 yıl
Çeşitli Markaların yol tutuş ve süspansiyon testi
Bence hepsi boyle test edilmeli yalandan pistlerde değil.
https://tr.motor1.com/news/404715/dalgalanmis-asfalt-araclarin-zor-anlari/
A
5 yıl
i10 ilk bakım ücreti (korkunç)
Bu gün hanımın i10 bir yılı doldurdu dolayısıyla bakım zamanıda gelmiş oldu. Bir çok bayiden fiyat aldım avuç kadar araca 900tL periyodik bakım fiyatı verdiler. En son Bosch car servisten fiyat aldım 450TL olur dediler bu bile bana çok geldi. Artık bu ülkede sıfır araca binilmez.
A
5 yıl
Basında kendine çeki düzen vermeli
Malum şu kritik günlerde basında çıkan Suriye harekatı ile ilgili abartılı haberlere bir son verilmeli. Patlayan bombalar tanklar toplar tüfekler mehter marşları fetih marşları falan bunlar dış basında aleyhimize kullanılıyor, birilerinin buna dur demesi lazım. Yoksa bu operasyon aleyhimize dönmek üzere yine bizi, bakın barbar Türklere ilk fırsatta nasıl yakıp yıkıyorlar diye gösterecekler zaten göstermeye de başladılar. Kendi kendimizi işgalci güçmüş gibi servis ediyoruz farkında değiliz. Bu fırsatı onlara vermemeliyiz.
A
5 yıl
Camiye bırakılan bebek
http://www.milliyet.com.tr/gundem/camiye-birakilan-bebegin-hayati-dram-cikti-olumcul-hasta-6003975

Bir devlet vatandaşını bu duruma düşürmemeli, binlerce Suriyeli ye yıllardır bakan devlet bir bebeğe bu imkanı sağlayamıyorsa daha ne denebilir ki. Her şeye bulunan para ona gerçekten muhtaç olanlara gelince bir anda ortadan kayboluveriyor.
A
6 yıl
Şu habere içim acıdı
http://www.haber7.com/guncel/haber/2788484-yurekleri-sizlatan-goruntu-buyuk-tepki-topladi

Bu işe belediyelerin el atması gerek. Aracı yayalar için yapılmış bir yere park etmek nedir. Bu tip araçlar ya hemen çekilmeli yada tekerleklere kelepçe takılarak çok ağır bir para cezası verilmeli bu parayı gidip yatırıp makbuzu ibraz etemeden araç serbest bırakılmamalı.
A
6 yıl
f30 316i triger
Kaç binde değişiyor ağır bakımlar kaç binde oluyor bilen varsa yazarsa sevinirim.
A
6 yıl
E90 bmw
E90 ve E92 3.16i M sport motor gücü nedir bilgi sahibi olan varmı. Bazı yerlerde F30 3.16i ile aynı görünürken bazı yerlerde 114 bazı yerlerde 122 görünüyor doğrusu kafam karıştı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.