Merhaba arkadaşlar. Samsung Tab S9 aldım. Ürün ilk piyasaya çıktığında android 13 vardı. Ama ben ürünü açıp ana ekrana geldikten sonra baktığımda andorid 14 olduğunu gördüm. 13 olmasi gerekmiyor muydu ?Bu nasıl oluyor ? Bilgisi olan varmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
iyi işte, hem yeni üretim olduğu için pili de daha az beklemiş olacak (cihaz hiç kullanılmamış olsa dahi rafta bekledikçe pil ömrü gene düşüyo diyolar ya)
Teşekkürler arkadaşlar. Cihaz gerçekten çok iyiymiş bu arada. Ipad air 5 imi satıp gectim çok memnunum. Book cover keyboard ile ilgili sorusu olan varsa da ayrıca cevaplayabilirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >