Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1400
Tıklama
0
Öne Çıkarma
15.000 YTL CİVARI 2. EL NE TAVSİYE EDERSİNİZ !!!
P
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 2. el araç arıyorum ama kararsız kaldım. 91 corolla 1.6 xl var bende, malum eskidi yaşlandı artık. Değeride iyice düşmeden elden çıkarmak için tanıdığın kaporta atölyesine götürdüm. Sanayide hemen 6000 ytl'yi elime sayıp almak isteyenler çıktı. tabi hemen satamadım. Sohbet ederken dedikleri 2000 model ve üstü binilebilecek adam akllı bir araba için en az 13 14 bin ytl lazım dediler. bende corolla yı satınca 15.000-15.500 civarı bir mebla oluşuyor.

Oto sitelerine girince bir araştırma yapayım dedim. Volkswagenları severim ama benim fiyatla yanına yaklaşmak mümkün değil. Ford Focuslar aklıma yattı ama 2. el de çok satılık var, benim bilmediğim sorunlarımı var arabanın. kimileri logan dedi ama test sürüşünde corolladan sonra yol tutuşu bana hiç güven vermedi, alışık değilim arabanın virajda savrulmasına yatmasına. Accentlar fiyat olarak tam bana göre ama hyundai'nin hep kötü üne sahip duyumları var kulağımda (kaporta sağlamlığı). Hondalara hiç binmedim fikrim yok. benim tespitlerim bu yönde.

ha ailede 4 kişilik geniş bir araç lazım.

şimdiden teşekkürler...



T
18 yıl
Onbaşı

honda ların motor ve mekanik aksam bakımında çok ileri derecede olduğunu duydum ve aile arabası olarak çok uygunlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
18 yıl
Yarbay

Nissan Almera 1.5 Tekna 2002 model.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Binbaşı

O fiyatlara ya honda civic al (99-2000), yada temiz bir 99-2000 model focus denk gelirse onu al. Focusun tutulan ghia modelleri 16 binden başlıyor. İyi bir şey 17-18 bin civarı. Hondanın 96-2001 arası kasalarında o fiyata çok iyi bir honda civic alabilirsin. Ben honda kullanıyorum (97) memnunum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
18 yıl
Yarbay

O paraya alacağın en iyi araba VECTRA 97-98 birde sıralı lpg bağlatırsan tamamdır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
18 yıl
Binbaşı

98 Corolla Gli tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Efsane kasalar çok hoşda 2. el pahalı çok sevildiğinden o fiyata temizini bırakmazlar. 2000 model üstü olsun ki elden çıkarmam kolay olsun 3 yıl kullanıcam. Artık hidrolik direksiyonlu klimalı bi araç lüksüm olsun istiyorum. Airbag olsun allah kurusun bi kazanın ne zaman geleceği belli değil. Benim toyota zamanının en iyisiydi ama artık devri kapandı...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
18 yıl
Çavuş

ben olsam 12-13 milyara opel astra eski kasalardan alırım. şöle fazla km yapmamış bi tane bulabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: omertacı

ben olsam 12-13 milyara opel astra eski kasalardan alırım. şöle fazla km yapmamış bi tane bulabilirsin.


H kasa denilen astra classic i mi diyorsunuz yoksa 98 de üretimi duran onden önceki kasayımı? 98 de kalkan kasaları pek sevmiyorum. H kasada efsane ldu ama 2. eli fazla yüksek. Ülkemizde h kasa astra, Golf 4, efsane kasa corolla 2. elleri değerinden fazlasını istiyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
18 yıl
Onbaşı

skoda fabia.


hem 2-3 yaşında araba almış olursunuz

hem güvenli, yedek parçası ucuz, sorunsuz ve bir o kadar konforlu bir araç alırsınız.

çünkü 5-6 yaşından başlayan arabalarda sorunlar da başlıyor. özellikle piyasada bu yaşlarda temiz araba bulmak çok zor. inanılmaz düzenbazlıklar dönüyor.

wv motorlu, tertemiz bir fabia sizin ilacınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.