Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
419
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sesle ilgili bir sorun var sebebini merak ediyorum.
1
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar, Creative SB X-Fi Titanium PCI-E ses kartım ve Steelseries Arctis 3 kulaklığım var. İşletim sistemi Windows 10. Sadece ses kartının uygulamasını kullanıyorum. Seneler önce Steelseries uygulamasınıda kullanıyordum ama hatırladığım kadarıyla iki uygulama birbiriyle çakıştığı çin ses gelmeme gibi bir problem çıktığından dolayı öneriler doğrultusunda kaldırmıştım.

Genelde Youtube'da takılırken videoları hızlı hızlı ilerlettiğim sırada oluyor bu sorun. Ses cızırtılı gelmeye başlıyor. Bazen videoyu durdurup 1 2 dakika sonra tekrar başlattığımda da oluyor. Senelerdir var bu sorun. İlk başlarda sesi kapatıp 5 10 dakika sonra tekrar açtığımda düzeliyordu. Sonra bir gün şans eseri saçma bir çözüm buldum. Windows Media Player'dan bir müzik açıp 5 10 saniye dinledikten sonra tekrar videoya geri döndüğümde düzeliyor :D Bu saçma şekilde çözülen sorunun tam olarak neyden kaynaklandığı söyleyebilecek olan var mı?

Sorunu sadece internet tarayıcıları üzerindeyken yaşıyorum. Firefox kullanıyorum. Sırf bu sorundan dolayı Chrome'a geçmiştim baktım sorun yine oluyor tekrar Firefox'a döndüm.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
2 yıl
Teğmen

Buradaki driver ile deneyin birde isterseniz.
https://danielkawakami.blogspot.com



1
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ses kartı uygulaması zaten bu adamın revize ettiği uygulamaydı. Format sonrası yüklenecek programlar klasörüme baktım Support 4.0'mış benimki. Son paket 8.0 umarım bu sorunu çözer. Çok teşekkür ettim.



P
2 yıl
Yarbay

1
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hayır. Ara ara yapıyor aynı saçmalıkla çözüyorum yine :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1cihan8 -- 28 Kasım 2023; 21:9:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @potur
B
2 yıl
Binbaşı

belki cok sacma gelecek ama beni.de basima bu sirun gelmisfi onboard ses kartinda bir sure sonra pc durup duruken restart atiyordu sonra ramlerim bozuldu degiafirdim sorun cozulduydu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.