Fups kampanyalarını kontrol ederken üst limit olmadığını fark ettim. Tabi kampanya (yarın) 30 Eylül'de sonlanıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda iade için üst limit olmadığı belirtildi.
Nasıl kullanılır konusunda şöyle cevap vereyim:
- Banka/Kredi kartı ile ulaşıma izin veren şehirlerde (tam yolcular için) tam ücretinde altında ücrete ulaşım sağlayabiliyorsunuz. (3 şehir için örnek verdim. Yorumlarda bunu arttırabilirsiniz.) - Belediyeye ait fuar alanlarında bazen toplu ulaşım posu kullanılıyor. (Ör. İzmir Enternasyonal Fuarı (Kültür Park))
Bildiğim kadarıyla visa kartlarda geçerli ve istanbulda 30 tl basıyor. indirimin anlamı kalmıyor yani istanbulda. yapıkredinin birçok şehirde geçerli %30 maks 30 tl iade kampanyası var
Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda iade için üst limit olmadığı belirtildi.
Nasıl kullanılır konusunda şöyle cevap vereyim:
- Banka/Kredi kartı ile ulaşıma izin veren şehirlerde (tam yolcular için) tam ücretinde altında ücrete ulaşım sağlayabiliyorsunuz. (3 şehir için örnek verdim. Yorumlarda bunu arttırabilirsiniz.)
- Belediyeye ait fuar alanlarında bazen toplu ulaşım posu kullanılıyor. (Ör. İzmir Enternasyonal Fuarı (Kültür Park))
ÖR.
Ankara için:
< Resime gitmek için tıklayın >
Kaynak: https://www.ego.gov.tr/tr/sayfa/2098/tasima-ucretleri
İzmir için:
< Resime gitmek için tıklayın >
Kaynak: https://www.izmirimkart.com.tr/tr/tarife-ucretlendirme/59/41
Kırklareli:
< Resime gitmek için tıklayın >
Kaynak: https://t.me/kluduyuru/492
Kampanya Detayları: https://www.fups.com/kampanya-detay-visa-toplu-tasima.html
Arşiv Bağlantısı (Değiştirilir veya silinirse diye): https://web.archive.org/web/20230929081126/https://www.fups.com/kampanya-detay-visa-toplu-tasima.html
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.