Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vodafone şark kurnazı mı
S
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vodafone numara taşımayla başvurdum. 32 gb 1000 dk smsde var 173 tl idi. Sim kart geldi kuryeyle formu doldurduk. Bu olay 3 ağustosta oluyor. 25 ağustos itibariyle hala taşıma işlemi olmadığı gibi hat aktivasyon ekranında da başvurum kaldırılmış.

E şimdi ben vodafone güvenip turkellde ki tarifemi yenilemedim zararımı kim ödeyecek diyorum müşteri hizmetlerine ben iletiyorum diyor.

Sanırsın Allah'a arz ediyor dangalak bir de diyor ki şimdi o tarife 200 küsür oldu onu verelim. Böyle şark kurnazlığı olamaz.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
2 yıl
Yüzbaşı

Vodafona geçeceksen direk gidip ana bayiden geçiş yapacaksın, kuryeler ve sıradan telefoncular ile numara taşımadan uzak durum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 yıl
Yarbay

online başvuruda bayi den alma seçeneğini seçmek daha mantıklı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tekst79
M
2 yıl
Yarbay

Adamlar geçme, ızdırabın oluruz diye her türlü mesajı açık açık veriyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

X
2 yıl
Moderatör

S
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

tüketici hakem heyetine ilettim bir de buraya yazayım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.