Merhaba arkadaşlar, e-sim ile alakalı bir sorum olacak. 14 pro cihazım 1 fiziksel sim 1 e-sim olarak geçiyor ama model numarasına baktığımda çift e-sim olarakta kullanılır yazıyor. Cihazım yurtdışı olduğu için e-sim geçip sene sonu yine 2 imeide e-sim olarak kullanmak için bunu soruyorum. Yani tekrar fiziksel sime ihtiyacım kalmaz değil mi? Birde iphone xr cihazım var kalan 4 ayda ise onun e-sim özelliğiyle hattımı kullanacağım. Bu konu hakkında bilgisi olan ve yapan biri var mı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.