Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1052
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Navigasyonda şarj 10 dk’da bitiyor
S
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar iphone 8 telefonda ios 14 kullanırken şarjım gayet iyiydi. Fakat bir zorunluluktan dolayı ios son sürüme güncelleyince şarj çok hızlı bitmeye başladı. Özellikle google maps kullanmak imkansız oldu. Dolu şarjı 10 dk’da bitiriyor. Artık google maps ile mi alakalı yoksa cihazın gps alıcısı mı delirdi bilemiyorum. Uygulamayı silip yükledim, ios’u yeniden yükledim nafile. Nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba? Sizde de google maps ile aynı problem var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Yüzbaşı

Google maps yerine kendi haritalar uygulamasını denediniz mi? Maps telefonu çok ısıtıyor diye ben uzun zamandır haritaları kullanıyorum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @scoopi
S
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet denedim şarj konusnda daha iyi. Ama yol tarifi yaparken cadde, sokak ve yol isimlerini komple söylemesi müzik dinlemeyi olumsuz etkiliyor. Pratiklik bakımından da google maps daha iyi benim için. O yüzden şehir içi mecburen google maps kullanıyorum. İlerde düzelmezse mecburen carplay destekli bir multimedya cihazı almak şart.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.