Merhaba herkese. Arkadaşlar yakın zamanda araç almayı planlıyorum ve 200bin civarı para çıkarabiliyorum. Bu noktada son zamanlarda gözüme geely emgrand çarpıyor. Sizce geely emgrand alınır mı yoksa 200 bin civarına şunu alsan daha iyi dediğiniz bir model var mı? Amacım ayağımı yerden kessin. Yılda 2 defa beni uzun yola götürsün. Olabildiğince masrafsız ancak masraf çıksa da uyguna halledebilmek istiyorum. Evet, biliyorum araç için 200 bin çok bir para değil ancak elimden gelen bu. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >