Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
199
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC'nin Upload ederken yaşanan yoğunluğu, yavaşlama ve stres
M
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar,


çok enteresan bir şekilde 2 aydır yeni işyerimde kullandığım bilgisayarımda internete birşey yüklerken veya indirirken bilgisayar strese ve yoğunluğa giriyor anlamadığım şekilde,
ufak tefek downloadlar da 10-20 mb gibi böyle mouse takılıyordu sanki ama çok rahatsız etmiyordu. Fakat son zamanlarda işim gereği wetransferden veya drive ile upload yapmam gerekiyor ve boyut büyük olduğundan işlem uzun sürmekte ve bilgisayar o süre zarfında kullanılmaz hale gelmektedir. video ekliyorum çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.


Bilgisayar Özellikleri;

11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11700K @ 3.60GHz  3.60 GHz

Bilgisayar Networke Wifi ağı ile bağlı kablo çekemiyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >



Şimdiden Teşekkürler.








DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
3 yıl
Yarbay

Chipset sürücülerinde dahil sürücüleri güncellediniz mi? Ayrıca gördüğüm kadarıyla bir tanede yüklenmemiş sürücü var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

herşey güncel diyor. pci yüklenmemiş onun ne olduğunu nasıl çözeceğimi bilemiyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.