Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
1536
Tıklama
0
Öne Çıkarma
psn hesabımı sifre sifirlama hatasi
P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar güncel olarak kullandığım psn hesabımın şifresini unuttum..
dogal olarak mailime sifre sifirlama maili gönderdim fakat..
nedense sifirlama maili bir türlü gelmiyor.. nasıl şifremi sifirlayacagim.. bunun bir çözümü yokmu acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Spamlere düşüyor olabilir mi diye sorayım öncelikle. Onun dışında, en kötü Sony müşteri hizmetleri yardımcı olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hocam spam klasörünüde kontrol ettim. fakat sunucu kaynaklı sanırım. 10 saat sonra geldi sıfırlama postası. sorun çözüldü çok şükür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TechVET
T
3 yıl
Yarbay

Sistemde bazen sunucu kaynaklı e-postalar gitmiyor. Geçmişte benimde başıma gelmişti. SONY sistemini ne zaman düzeltecek merak ediyorum. Sunucularına hiç mi yatırım yapmazlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @premiumbeyin
P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hocam bugün bile mail geliyordu şifrenizi değiştirin diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TheLuBu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.