Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
664
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB den Müzik Çalarken Gelen Hışırtıyı Nasıl Yok Ederim?
X
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar İmars marka 7" andorid double teypim var. Radyoda hiçbir sorun yok ama usb flash bellek veya kendi hafızasındaki müzikleri oynatırken dip hışırtı sesi yapıyor müziği durdurunca kesiyor müzik başlayınca başlıyor ses ile artıp azalıyor ama rahatsız edip sesi kirletiyor bunu nasıl önleyebilirim.
araç veya tesisat ile alakalı değil aynısını evdede yapıyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
3 yıl
Yarbay

USB' portunu karta tutturan ayakların ground bağlantısını kesin. Bunu ayakların etrafındaki bakırı kazıyarak yapabilirsiniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Yarbay

usb nin +5v ve eksi ucuna paralel 2200uf 16v bağlayın,
bir adette 10nf bir adet 100nf bağlayın. sadece fikir.
bu teybin kendi işlem seside olabilir, pc anakart islemci sesleri gibi yani



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.