Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
650
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wordpress Hız Optimizasyonu
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Web siteleri her geçen zaman çeşitlendi ve daha spesifik özelliklere sahip olmaya başladı. İnternet teknolojilerinin de gelişmesi sonucunda pek çok kavram öne çıktı. Bu kavramlardan en önemlisi, hiç kuşkusuz ki hız. Peki, hız konusunda yeterli çalışmalar yapılıyor mu? Ne yazık ki kayır. Ancak kullanıcılar artık bir web sitesini ziyaret ederken beklemek istemiyor. Beklediği an, başka siteyi ziyaret ediyor. Sitenizi internette öne çıkarmak ve daha fazla kullanıcı kazanmak için WordPress hız optimizasyonu yapmanız gerekiyor.

WordPress Hız Optimizasyonu Neden Önemlidir?
Siz kendinizi düşünerek bu soruya cevap verdiniz mi? O halde en doğru cevabı siz vermiş olursunuz. Çünkü hiçbir kullanıcı gereksiz yere beklemek, zaman kaybetmek istemez. İşte bu nedenle hemen başka bir siteyi ziyaret edebilir. Bunun önlenmesi için yapılması gereken de hiç kuşkusuz ki hız optimizasyonu olacaktır. Gerekli optimizasyon çalışmaları yapıldığında;
·        Hızlı bir web sitesi altyapısına,
·        Daha fazla etkileşime,
·        Kullanıcı memnuniyetine,
·        Arama motorlarındaki performansı arttırmaya
·        Google Ads gibi alanlarda öne çıkabilmeye kadar pek çok faydayı elde etmiş olacaksınız.
WordPress Hız Optimizasyonu Nasıl Yapılır?
Başarılı bir altyapıya sahip olmanız, kullanıcı deneyimini elde edebilmeniz açısından son derece önemli. İşte bunu sağladığınızda, artık hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Peki, başarılı bir wordpress hız optimizasyonu nasıl yapılır?
·        Web sitesinin analiz edilmesi,
·        Gereksiz eklentilerin kaldırılması,
·        Caching sisteminin hazırlanması,
·        Görsel optimizasyonu,
·        Dosya optimizasyonu
·        Font optimizasyonu
·        Opcache/object cachie desteği
·        CDN desteği
Ve diğer etkenler göz önünde bulundurularak, WordPress sitelerde hız optimizasyonları gerçekleştirilmektedir.
Gerekli süreç başarılı şekilde tamamlandığında, siteniz çok daha hızlı olacak ve bu şekilde kullanıcı memnuniyeti artış gösterecektir. Ancak bu konuda bir uzmandan yardım almanız, yaşayacağınız problemleri de önleyecektir. Bu noktada sizin yanınızda yer alan Onur Özden Web Çözümleri, WordPress Hız Optimizasyonu alanında profesyonel destekleri en etkin şekilde sunmaktadır.
Peki kendi sitenizi kendiniz hızlandırmak ister miydiniz? Bunu yapabilmeniz için gereken tüm detaylar ve işin sırlarını öğrenmeye hazır mısınız? 20’den fazla ana başlık içeren tamamen ücretsiz ve eğitici makalemizi okuyun: https://www.onurozden.com.tr/wordpress-hiz-optimizasyonu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 29 Ocak 2022; 1:11:21 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.