C

Binbaşı
04 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
103 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Oskar Tours
Oskar Tours global tur firmaları arasında en kaliteli tur firmasıdır. Oskar Tours firması kendini şu şekilde tanımlar:


Oskar Tours is a travel agency in Istanbul, Turkey and operating in incentive and leisure travel market for over a decade. As an Istanbul travel agency, we offer the best experiences for your business or leisure trip. Our experienced travel agents ensure you make the most out of Turkey. Our travel agency Istanbul offers a wide range of travel and event services; from designing incentive trips to event production in Istanbul. Oskar Tours is a licensed travel agency in Turkey so you can book our travel services with confidence. Enjoy Istanbul with the expertise of Oskar Tours, the leading travel agency and event management company.
C
2 yıl
Wordpress Hız Optimizasyonu
Web siteleri her geçen zaman çeşitlendi ve daha spesifik özelliklere sahip olmaya başladı. İnternet teknolojilerinin de gelişmesi sonucunda pek çok kavram öne çıktı. Bu kavramlardan en önemlisi, hiç kuşkusuz ki hız. Peki, hız konusunda yeterli çalışmalar yapılıyor mu? Ne yazık ki kayır. Ancak kullanıcılar artık bir web sitesini ziyaret ederken beklemek istemiyor. Beklediği an, başka siteyi ziyaret ediyor. Sitenizi internette öne çıkarmak ve daha fazla kullanıcı kazanmak için WordPress hız optimizasyonu yapmanız gerekiyor.

WordPress Hız Optimizasyonu Neden Önemlidir?
Siz kendinizi düşünerek bu soruya cevap verdiniz mi? O halde en doğru cevabı siz vermiş olursunuz. Çünkü hiçbir kullanıcı gereksiz yere beklemek, zaman kaybetmek istemez. İşte bu nedenle hemen başka bir siteyi ziyaret edebilir. Bunun önlenmesi için yapılması gereken de hiç kuşkusuz ki hız optimizasyonu olacaktır. Gerekli optimizasyon çalışmaları yapıldığında;
·        Hızlı bir web sitesi altyapısına,
·        Daha fazla etkileşime,
·        Kullanıcı memnuniyetine,
·        Arama motorlarındaki performansı arttırmaya
·        Google Ads gibi alanlarda öne çıkabilmeye kadar pek çok faydayı elde etmiş olacaksınız.
WordPress Hız Optimizasyonu Nasıl Yapılır?
Başarılı bir altyapıya sahip olmanız, kullanıcı deneyimini elde edebilmeniz açısından son derece önemli. İşte bunu sağladığınızda, artık hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Peki, başarılı bir wordpress hız optimizasyonu nasıl yapılır?
·        Web sitesinin analiz edilmesi,
·        Gereksiz eklentilerin kaldırılması,
·        Caching sisteminin hazırlanması,
·        Görsel optimizasyonu,
·        Dosya optimizasyonu
·        Font optimizasyonu
·        Opcache/object cachie desteği
·        CDN desteği
Ve diğer etkenler göz önünde bulundurularak, WordPress sitelerde hız optimizasyonları gerçekleştirilmektedir.
Gerekli süreç başarılı şekilde tamamlandığında, siteniz çok daha hızlı olacak ve bu şekilde kullanıcı memnuniyeti artış gösterecektir. Ancak bu konuda bir uzmandan yardım almanız, yaşayacağınız problemleri de önleyecektir. Bu noktada sizin yanınızda yer alan Onur Özden Web Çözümleri, WordPress Hız Optimizasyonu alanında profesyonel destekleri en etkin şekilde sunmaktadır.
Peki kendi sitenizi kendiniz hızlandırmak ister miydiniz? Bunu yapabilmeniz için gereken tüm detaylar ve işin sırlarını öğrenmeye hazır mısınız? 20’den fazla ana başlık içeren tamamen ücretsiz ve eğitici makalemizi okuyun: https://www.onurozden.com.tr/wordpress-hiz-optimizasyonu
C
2 yıl
Kurumsal Web TASARIM
Gelişen teknoloji, işletmelerin ve markaların internet ortamında var olmalarını bir gereklilikten çok, zorunluluk haline getirmiştir. Bu nedenle artık işletmelerin hedef kitlesine ulaşırken kullandıkları araçlardan bir tanesi, web siteleri. Ancak her web sitesinde bu başarıyı elde etmek de mümkün değil. Bunun için özel bir tasarım, etkili bir düzen ve SEO çalışmaları gerekir. İşte bu süreci etkin şekilde başlatan hizmet de hiç kuşkusuz ki kurumsal web tasarım olacaktır. Peki, kurumsal bir web sitesi tasarımı nasıl olmalıdır?
Kurumsal Web Tasarım Nedir?
Bir markanın kurumsal kimliği, o markanın var olma sebebidir. Bu nedenle kurumsal kimlik çalışmaları ne kadar özenli şekilde gerçekleştirilirse, işletmenin kurumsal kimliği daha net şekilde anlatılacaktır. İşte bu sürecin bir parçası olarak kurumsal web tasarım; işletmenin kurumsal kimliğinin en etkili ve verimli şekilde aktarıldığı web tasarım çalışmalarına verilen isimdir. Markanın hedef kitlesi, hizmetleri, hizmet bölgesi ve diğer pek çok faktör göz önünde bulundurularak kurumsal web sitesi tasarımı çalışmalarının gerçekleştirilmesi gerekir.
Kurumsal Web Sitesi Tasarımı Nasıl Olmalıdır?
İşletme kurumsal kimliği ile hedef kitlesine hizmetler sunacağı için, kurumsal kimliğin en iyi şekilde anlatılacağı bir web sitesi tasarımının gerçekleştirilmesi gerekir. Peki, diğer hususlar nelerdir? Kurumsal web sitesi tasarımında hangi faktörler yer almalıdır?
·        Markanın kurumsal konsepti vurgulanmalıdır.
·        Hedef kitlenin demografik özellikleri ve diğer niteliklerine göre bir tasarım gerçekleştirilmelidir.
·        Mal ve hizmetler web sitesi içerisinde doğru şekilde yerleştirilmeli ve vurgulanmalıdır.
·        Altyapısı hızlı ve güvenli şekilde hazırlanmalıdır.
·        Mobil uyumlu bir tasarım gerçekleştirilmelidir.
·        SEO ve SEM odaklı çalışmalar yapılmalıdır.
·        Hız optimizasyonu ve güvenlik optimizasyonu çalışmaları başarıyla tamamlanmalıdır
·        Analytics, Search Console, canlı destek vb. entegrasyonlar gerçekleştirilmelidir.
Yeterli, etkin ve planlı bir kurumsal web sitesi tasarımı gerçekleştirildikten sonra, artık hedef kitlenize çok daha etkin ve verimli şekilde ulaşabileceksiniz. Bu nedenle çalışma yaptırmadan önce, doğru bir kurumsal web tasarım firması seçmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.
Mal ve hizmetinizi tanıtırken ya da satarken her zaman doğru bir pazar araştırması gerekir. Bundan sonraki süreç ise kurumsal web tasarım hizmetinin en doğru kişiden alınmasıdır. Bu konuda profesyonel hizmetler sunan Onur Özden Web Çözümleri, doğru bir kurumsal web sitesi tasarımına sahip olmanız için gerekli yardımı size sağlayacaktır.

Kurumsal Web Tasarım
hizmetlerimiz hakkında detay almak ve bize ulaşmak için sitemizi ziyaret
edebilirsiniz: https://www.onurozden.com.tr 
C
2 yıl
Wordpress Uzmanı
WordPress, tüm dünyaca kullanılan, güvenilir ve bir o kadar avantajlı olan açık kaynak kodlu bir yazılımdır. Web sitelerinin hazırlanması için gerekli olan altyapıyı kullanıcılarına sunan WordPress, avantajın yanında tasarımın her şekilde düzenlenebilmesine de olanak sağlamaktadır. İşte bu işlemleri profesyonel, etkin ve verimli şekilde gerçekleştiren kişilere de WordPress uzmanı adı verilmektedir.

WordPress Uzmanı Nedir?
Açık kaynak kodlu bir yazılım olan WordPress ile ilgili tasarım, düzen, altyapı ve hız gibi tüm bileşenleri profesyonel şekilde düzenleyen ve tasarlayan kişilere, WordPress uzmanı adı verilmektedir. Freelance ya da şirket olarak sunulan hizmetler arasında da yer alan WordPress hizmetleri, uzman kişilerin elinde önemli bir araç halini alabilmektedir. Bu nedenle WordPress hakkında detaylı bilgi ve deneyime sahip olan uzmanlar ile siz de web sitelerinizin altyapısından tasarımına kadarki tüm süreçlerde üst düzey destek alabilirsiniz.
WordPress Uzmanı Ne İş Yapar?
Web sitesi altyapısı olan WordPress, kullanıcılarına kolay şekilde tasarım oluşturma ve web sitesini yayımlama imkanı sunar. Bunu sağlamasındaki temel etken de açı kaynak kodlu olmasıdır. Ancak her ne kadar kolay bir altyapı olsa da belirli bileşenleri doğru şekilde kullanamazsanız, elde edeceğiniz avantajlar da en aza inecektir. Peki, WordPress uzmanı hangi işlemleri yerine getirir?
·        Kurulum ve Bakım
·        Özelleştirme (özel taleplerin gerçekleştirilmesi)
·        Hata Ayıklama (sitedeki hataların çözülmesi)
·        Güvenlik Optimizasyonu
·        Hız Optimizasyonu
Yukarıdaki alanların tamamı ve WordPress ile ilgili tüm süreçlerde, uzmanlardan destek alabilir, uzmanların sizin yerinize web sitenizi verimli hale getirmesini sağlayabilirsiniz.
Neden WordPress Uzmanı ile Çalışmalısınız?
WordPress her ne kadar kolay ve güvenilir bir altyapı olsa da pek çok hata sebebiyle emekleriniz boşa gidebilir. İşte bunun önlenmesi için WordPress uzmanları size her türlü konuda destek verecektir. Bu şekilde WordPress altyapısını çok daha verimli hale getirme şansına sahip olabilirsiniz.
Web sitenizin altyapısını çok daha verimli şekilde kullanmak ve tasarımını özelleştirmek isterseniz, işinde deneyimli bir WordPress Uzmanı ile çalışmalısınız. Onur Özden Web Çözümleri, bu konuda size aradığınız kalite ve profesyonelliği sunacaktır. Bunun sonucunda siz de artık hayalini kurduğunuz web sitesine kavuşarak, hizmetinizi hedef kitlenize ulaştırabileceksiniz.

Kaynak: https://www.onurozden.com.tr/wordpress-uzmani/
C
2 yıl
Dev Bulut Madencilik Firması UPCOMINING\u0027den Türkiye İstihdam Açıklaması
UPCOMINING FİRMASINDAN İSTİHDAM MÜJDESİ


< Resime gitmek için tıklayın >
-Ülkemize hoş geldiniz. Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Russell T. James : Merhaba, teşekkür ederim. Adım Russell T. James, UPCOMINING
LLC. firmasında CEO görevimi sürdürmekteyim. 46 Yaşındayım ABD Texas tech.
üniversitesinde bilgi teknolojileri ve sistem ağları üzerine doktora yaptım.

-Bize biraz UPCOMINING Şirketinden bahseder misiniz? Ne iş yapar, nasıl çalışır?

Russell T. James : Memnuniyetle, UPCOMINING bir bulut madenciliği sistemidir. Kripto para
dünyasında bilinen bir terim olan Bulut madenciliğine, bambaşka bir vizyondan bakmaktayız.
Bildiğiniz üzere şuan revaçta olan ve tüm rakiplerimizinde tercih ettiği en büyük ve kripto para
madenciliği alanında tercih edilen iki adet kripto para var. BITCOIN ve ETHEREUM. İkisininde
madenciliğini yapmaya çalışırsanız, karmaşık sistemler bütününü yönetebiliyor, elektrik
sarfiyatını karşılayabiliyor ve kurduğunuz ‘’RIG’’ adı verilen madencilik sistemini sürekli kontrol
edebiliyor olmanız gerekiyor. Yeni başlayan, bu Dünyaya adım atmak isteyen kişilerin
yapabileceği türden bir sistem değil. UPCOMINING ise size kendine ait cihazlarla birlikte bu
madenciliği yapma olanağı sunuyor. Tek farkla, BTC veya ETH olarak değil, TRON olarak.
Sahip olduğumuz madencilik çiftliği sayesinde, katılımcılara yatırımlarını 3 ay gibi bir sürede
katlama olanağı sunuyoruz. Normal şartlarda fiziksel cihazlarda bu süre 6 aydır. Tabii ki
cihazların bozulma durumlarını, kripto para piyasasının volatiletisinin yüksek olması
nedeniyle yaşanan zararları saymazsanız.

-UPCOMINING bir bulut madenciliği şirketi ve çiftlikleri var. Cihazların kazım hızlarını
kullanıcılarına kiralıyor, doğru mu anladım?

Russell T. James : Evet, tam olarak bu.

-Peki İş gücü olarak Türkiye’de nasıl bir istihdam sağlamayı planlıyorsunuz?

Russell T. James: Öncelikle parlak fikirlere ve parlak beyinlere ihtiyacımız var. Özellikle
istihdam sağlamayı düşündüğümüz alan ise yazılım. Şu noktada ihtiyacımız olanlar PHP, JS,
Front End, Back End, Mobil geliştiriciler. Aynı zamanda Insan Kaynakları alanında da istihdam
sağlamayı planlıyoruz.

-O Zaman Türkiye’de bir ofis açma planınız var

Russell T. James : Evet, freelance çalışmak yerine, çalışanlarımızın güvence altında
olduğundan emin olmayı tercih ederiz. Önümüzde ki günlerde ofis açılışımız gerçekleşecek.

-Peki, bunu sormak çok normal değil ama madem bize röportaj veriyorsunuz öğrenmek
isteriz, çalışan maaşları Türk Lirası mı, ABD doları mı olarak hesaplanacak?

Russell T. James : Çalışanlarımız için her zaman en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Bu nedenle
özel sağlık sigortası, çalışan primleri ve geri kalan her şey ABD doları olarak hesaplanacaktır.

-Buradan çalışan adaylarınıza söylemek istedikleriniz neler? Başvuruları nereden yapabilirler?

Russell T. James: Öncelikle bizimle çalışmaktan kesinlikle pişman olmayacaklarını
söyleyebiliriz. Çalışanların web sitemiz üzerinde yer alan Kariyer bölümünden kendilerine
uygun olan alanı seçip CV’lerini yolladıktan sonra, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan
Mülakatta başarılı oldukları takdirde, Kasım ayı içerisinde işe başlayabileceklerini belirtmek
isteriz.
https://upcomining.com

-Bize vakit ayırdığınız ve ülkemize yatırım yaptığınız için minnettarız. Son olarak eklemek
istediğiniz bir şey var mı?

Russell T. James : Bu fırsatı bize verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Daha önce Türkiye’yi
ziyaret etmedim. İstanbulu ve tarihi bölgelerini biraz dolaşacağım. Türkiye Dünya’da kültürel
açıdan en geniş ülkelerden bir tanesi. Görüşmek üzere.
Evet, gördüğünüz gibi röportajımız bu şekilde sonlandı. Ülkemizin ihtiyacı olduğu şu
dönemde, daha çok yabancı yatırımcının bizi tercih etmesi dileğiyle.


Kaynak: UPCOMINING FİRMASINDAN İSTİHDAM MÜJDESİ - Söz Haber (sozhaber.com)
C
3 yıl
Bir Fintech Öyküsü..
Bir Fintech Öyküsü: MKS FINANCE
 
 
Bugünün yeni gelişmelerinde sektörümüz Fintech.
               Hepimizin bildiği üzere 2021'nin ilk 6 ayında yapılan Fintech yatırımları rekor seviyelere ulaştı. 57 Adet 100 Milyon dolar üzeri MEGA Yatırımlar, geçtiğimiz yıllara oranla %110 oranında büyüme kat etmesini sağladı.
 
        Peki Fintech denince aklınıza ne geliyor? Basitçe tanımlamak gerekirse fintech; Finansal hizmetlerin sunumunda geleneksel finansal yöntemlerle rekabet etmeyi amaçlayan bir teknoloji ve yeniliktir.
 
               Geleneksellik bazı durumlarda iyi bir seçenek olsa da teknoloji içeren her konuda mutlaka bir eksikliği tanımlamaktadır.
 
Avrupa'da 2014 yılında finansal teknoloji şirketlerine 1,5 milyar dolar yatırım yapıldı; Londra merkezli şirketler 539 milyon dolar, Amsterdam merkezli şirketler 306 milyon dolar ve Stockholm merkezli şirketler 266 milyon dolar yatırım aldı. Londra'dan sonra Stockholm, son 10 yılda Avrupa'nın en çok finanse edilen ikinci şehridir. Avrupa'nın fintech anlaşmaları, 2015'in dördüncü çeyreğinde 37'den 2016'nın ilk çeyreğinde 47'ye yükselerek beş çeyreklik en yüksek seviyeye ulaştı. 2016'da İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden olası çıkışıyla ilgili haberlerden bu yana Litvanya, finansal teknoloji şirketleri için kuzey Avrupa'nın bir merkezi olmaya başlıyor. . Litvanya, 2016'dan bu yana 51 fintech lisansı verdi, bunların 32'si 2017'de.
 
 
               Makalemize, gündemde olan bir firma ile devam ediyoruz; MKS Finance.
MKS Finance, 2019 yılında Londra’ da kurulmuş bir Fintech firması. Firma daha önce finans teknolojileri alanında bir çok firmaya danışmanlık hizmeti sunmuş aynı süre zarfında ise birden çok blockchain tabanlı proje geliştirmiş ve bunları kullanıma sunmuş. Projenin dikkat çeken yanlarına, neden makalemize konu olduğuna gelirsek, kullandıkları ‘’Açık Bankacılık’’ ve ‘’Blockchain’’ teknolojisini birleştirme hedefleri. Çünkü bu iki terim şuan gündemde olan iki ana konu ve bu konular birbirinden bağımsız.
 
               Bilindiği üzere Dünyanın önde gelen finansal hizmetler şirketi Visa, finansal teknolojiler alanında faaliyet gösteren açık bankacılık girişimi Tink’i 2 milyar dolara satın aldı. Üstelik bu alanda yaptıkları ilk yatırım da değil. 
Açık Bankacılık
               Peki Açık Bankacılık nedir? Kısaca özetlemek gerekirse Üçüncü taraf geliştiricilerin finans kurumu çevresinde uygulamalar ve hizmetler oluşturmasına olanak tanıyan açık API'lerin kullanımı ve sunumu diyebiliriz. Buradan çıkardığımız sonuç ise finans sektörü ve teknolojilerinin durmak bilmeden eksiklerinin kapatılması için çabalayan birileri var. 
 
               Kripto Sanal Pos: MKS Pay
 
               Mks Finance firmasının dikkatimizi çeken hedeflerinden birisi ise Açık Bankacılık ve Blockchain teknolojisini bir araya getirmek. Bunu kendi blockchain ağında (Mks Chain) geliştirdikleri ödeme yöntemi çözümleri ile sunacaklarını söylüyorlar. Bu ödeme yönteminin adı ise MKS Pay.  MKS Pay ile işletmeler bankadan zar zor alabildikleri sanal pos hizmetine çok kolay ulaşabilecekler. Hem kripto paralar hem de fiat paralar (merkezi) ile sahip olacakları bu sanal pos ile e-ticaret sektörünün büyümesinde önemli rol oynayacaklarını ayrıca belirtiyorlar. Tabi bu işlemler için gerekli olan bir işleyiş var ‘’Doğrulama’’ Bilindiği üzere bitcoin ve ethereum madencileri, bulundukları ağ üzerinde ki transfer işlemlerini doğrulamak için bir çok yöntem kullanıyorlar. Bu yöntemler ise aşırı enerji tüketimi ve sarfiyeti ortaya çıkarıyor. Fintech gibi kripto para dünyası da hızla gelişiyor. Mks Pay Tüm doğrulamaları, bilinen madencilik yöntemi ile değil çevre dostu Proof Of Stake yöntemi ile çözmüş.
 
 
Kripto Paralar Hayatımızda: MKS Pos
 
Bilindiği üzere, bu haberi okurken bile birileri kripto para borsalarında alım ve satım gerçekleştiriyor. 1.40 Trilyon Dolar hacmine ulaşan kripto para piyasası, hayatımızdan çıkacak gibi görünmüyor. Aksine bulunduğumuz her alanda yavaş yavaş bizimle entegre olmaya başlıyor.
Mks Finance geliştirdikleri MKS POS ürünü ile sadece e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren işletmelere değil, fiziki faaliyet yürüten işletmelere de çözüm sunuyor. Artık bir benzinlikte, bir ayakkabıcıda veya bir otelde sahibi olduğumuz kripto paraları anında merkezi paralara (Türk lirası, Dolar vb.) çevirip ödeme yapılabilecek bir sistem var. Hem de tüm bunları proof of stake mekanizması sayesinde rekor seviye olan 0.3 saniyede gerçekleştiriyor! İnanılır gibi değil. Her zaman yeniliğin ve yenilikçilerin yanındayız. Gelecek, çok hızlı gelecek..
 
 
 
 
 
 
C
3 yıl
Türkiye\u0027nin Yeni Partisi TAÇ PARTİ oldu.
TÜRKİYE ALTIN ÇAĞ PARTİSİ ( TAÇ PARTİ)
 
SOSYAL MEDYADAN AÇILIŞ YAPAN İLK ve TEK PARTİ
 
İdeolojik, mezhepsel ve inançsal ayrıştırıcı kutuplaşmaları reddederek birlik mesajı veren ve çözüm
üretmeye geldiğine dair paylaşımlar yapan “Türkiyeseninlegüzell” isimli instagram hesabının üzerindeki sis perdesi kalktı.
 
 “Türkiyeseninlegüzell” isimli instagram hesabının sahibinin yeni kurulan Türkiye Altın Çağ Partisi olduğu kesinleşti.
 
Alışılagelmişin dışında, parti açıklamasını ulusal medya ve basın yerine sosyal medyadan yapmayı tercih eden Türkiye Altın Çağ Partisi; yaptığı “Siyasetin Altın Çağını Başlatacağız” paylaşımı ile kısa sürede milyonlarca sosyal medya kullanıcısı tarafından izlenerek, binlerce beğeni ve yorum alarak yine çok geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Sloganı “Türkiye Seninle Güzel” olan partinin çözüm odaklı yaklaşımla çözüm önerilerini ön plana çıkarmaya devam etmesi bekleniyor. Genç bir kadroyla kamuoyu önüne çıkmayı planlayan partinin genel başkanı ile ilgili gizem ise hala devam etmekte.
 
Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre partinin öncelikle çözüm önerilerini paylaşarak, bireylerden ziyade çözüm odaklı projeleri öne çıkarmayı tercih ederek farklı bir yol izledikleri öğrenildi.
 
Alınan son dakika kulis bilgilerine göre öncelikle projelerini açıklayarak bireylerden ziyade çözüm odaklı projeleri öne çıkarmayı tercih ederek alışılagelmişin dışında hareket eden partinin kamuoyundan gelen yoğun talep doğrultusunda bir sonraki paylaşımında genel başkanlarını açıklayacağı öğrenildi.
 
 
Ülkemizde yaşan herkesin iktidarı olmaya geldik iddiasıyla uzun zamandır ürettikleri içerik ve projelerin etkilerini ölçümledikleri düşünülen Türkiye Altın Çağ Partisinin paylaşımlardan anlaşıldığı kadarı ile olaylara farklı bakış açıları getirmeleri bekleniyor. Beklenenin aksine herhangi bir siyasi oluşumu kötülemek yerine kendi çözüm önerilerini paylaşmayı tercih eden partinin sonraki paylaşımlarında genel başkanları ve partileri hakkında daha fazla detay vermeleri bekleniyor. Ayrıca partinin çok yoğun bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına devam ettikleri de gelen son dakika kulis bilgileri arasında.
 
Genel başkanları kim?
Şekilsel değil zihinsel değişimler için neler yapacaklar?
Parti herhangi bir ittifakta yer alacak mı?
Partinin en yetkili ağızdan İlk söylemleri ne olacak?
 
 
C
3 yıl
🚀 Android Webview Uygulamanızı Yapalım! 🔥
Merhaba millet web siteniz var ve android mobil uygulamasını mı yaptırmak istiyorsunuz? sizin için ucuz ve profesyonel bir android webview uygulamanızı yapabilirim!

Özellikler: Admin Panel, admin panelinden bildirim gönderme sistemi, günlük kaç kişi indirmiş kaç kişi girmiş ( istatistik ), splash açılış resmi, panelden .aab ve .apk çıktısını tek tuşla üretebilirsiniz ekstra ücret ödemeniz gerekmez, admob reklam kodunuzu ekleyip uygulamanıza reklam yerleştirebilir anlık olarak panelden reklam kodunuzu güncelleyebilirsiniz, isterseniz admin panelinden farklı bir webview uygulamalar'da oluşturabilirsiniz ve daha fazlası...

Ücret: Sadece 30 TL'dir.

Whatsapp
C
3 yıl
$JDI Air Drop
I will continue to share information about solid projects. And our guest for today is JDI. I will share some vital information about the project below. No reference link has been shared
 
JDI Yield
One stop SAFU service for yield farmers.
 
 
What is JDI Yield?
JDI Yield is a smart portal targeting to increase convenience and security for Binance Smart Chain yield farmers. Users can freely stake and/or unstake their funds regardless of the accessibility to their favorite yield farming websites. This would safeguard users’ capital from any misfortunate circumstances such as fraud, website downtime, DDOS, or 404 errors. Moreover, users can monitor their portfolios, look at token graphs, and harvest their farms in one page. Users can now rest easy knowing that their yield farms are safe and growing.
 
 
Project Details
Project: JDI Yield (JDI)
Website: https://www.jdiyield.com//
Contract Address: https://www.bscscan.com/token/0x0491648c910ad2c1afaab733faf71d30313df7fc
Twitter: https://twitter.com/jdiyield
Telegram: https://t.me/jediyield
Medium: https://medium.com/jediyield
Line OA Chat: https://line.me/ti/g2/Rs6R6o5-OHb7pzmry1KGdA
 
**Where can I buy $JDI?**
 
 
Apeswap and Wardenswap
 
[]https://app.apeswap.finance/]
(https://dex.apeswap.finance/#/swap?outputCurrency=0x0491648c910ad73313f7fc)
 
[&#40;https://www.wardenswap.finance/#/best-rate-swap&#41;]https://www.wardenswap.finance/#/best-rate-swap](https://www.wardenswap.finance/#/best-rate-swap)
 
**How can I access the JDI Price Chart?**
 
- Dex.guru
 
[]https://dex.guru/token/0x0491648c910ad2c1afaab733faf71d30313df7fc-bsc]
(https://dex.guru/token/0x0491648c910ad2c1afaab733faf71d30313df7fc-bsc)
 
- Apeswap
 
[&#40;https:/info.apeswap.finance/token/0x0491648c910ad2c1afaab733faf71d30313df7fc&#41;]https://info.apeswap.finance/token/0x0491648c910ad2c1afaab733faf71d30313df7fc](https://info.apeswap.finance/token/0x0491648c910ad2c1afaab733faf71d30313df7fc)
 
- Unidex
 
[https://unidexbeta.app/bscCharting?token=0x0491648c910ad2c1afaab733faf71d30313df7fc](https://unidexbeta.app/bscCharting?token=0x0491648c910ad2c1afaab733faf717fc30313d)
 
- TG waterfall
 
[]https://t.me/JDIwaterfall]
(https://t.me/JDIwaterfall)
Coingecko & Livecoinwatch
 
 
 
DINOPARK
from the creator of JDI Yield
<p class="ql-align-center"> </p><p class="ql-align-center"> </p>
DINOPARK is a deflationary passive-return token. Just hold $DINOP in your wallet and you will see your coins going up in number. Each transaction will automatically distribute to all holders.
 
Whitepaper:
 
https://dinoptoken.gitbook.io/dinopark//
 


TIME FOR HODL
Contract Address
0xea90DC6F64d18771Ca1dac8098526a9082265B42
Important Addresses
·        Dev Address <code>0x44cFb1fB0C8Da7CF55726Aab933ce3bbD7291486</code>
·        MKT address <code>0xE39c74580f578F1d2B2B4200a4994cD5C91CABbA</code>
·        MKT Campaign address <code>0x668047B2C03eE107c3413fe23dFDcc4878B4898C</code>
·        Dinopark address <code>0x67Ba1DB1277C6541865B718f73476E44ff0A8cF5</code>
·        MKT pool and related address<code>0x6421c8C6A020Fe998C8fC894A1B9a0434822872c</code>
 
 
C
3 yıl
Yunan Adaları Turlarında %45 En Uzun Gece İndirimi
Feribotlines En Uzun Gece’ye özel Yunan Adaları turlarında %45 indirim yapmış.
Samos, Kos, Sakız, Midilli için 2 gecelik turlar bilet dahil 79€, Rodos’a rent a car aracı dahil paket yapmışlar 89€
En avantajlı kısmı turu aldıktan sonra açığa alarak 2022 sonuna kadar kullanabiliyorsunuz.
Rodos Adası’nda günlük araç kiralama ücretleri 50€, bilet 55€ iken konaklamalı turu 89€’ya vermeleri ve 2 sene kullanım hakkı vermeleri çok iyi fırsat. İki sene sonra kur kim bilir ne olur, şimdidin kuruyla ödeyip unutma şansı var

https://feribotlines.com/kampanyalar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.