Neresinden tutsan elinde kalıyor, kadının bir sözüyle erkeğin hayatı kararıyor. Burada da babasına kızan 9 yaşındaki kız taciz iftirası atmış, mahkeme de delilsiz inanmış.
Bu da neden kanunların eşit bir şekilde herkese aynı şekilde uygulanmak zorunda olduğuna dair bir örnek. Aynı olayda erkek dese kanıt yok sal gitsin kız dese kanıta gerek yok at içeri gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 10 Ocak 2022; 19:49:55 >
Kadının beyanı ile çocuğun beyanı aynı hükmü taşımaz. Çocuğun beyanının hükmü kanunla düzenlenemez. Çocuğunun beyanında kanuni karine aranmaz. Çocuğun beyanında yanlış doğru aranmaz. Çocuğun beyanı amasız fakatsız ivedikle dikkatle alınır ve gereği neyse o ivedilikle yapılmaya çalışılır.
Kadınlar sizleri (bir elim şeyimde) sonsuza kadar (arkadan) destekliyorum!1!!
Sizler anne olmayacaksınız. Çocuk büyütmeyeceksiniz. Aile olmayacaksınız. Aile masaldır. (erkek erkeğe ve kadın kadına evliliklerde aile masal değildir.)
Annelik kavramından sonra sıra babalık kavramına da gelir gibi. Lgbt ve feministlerin gönlü hoş olsun diye böyle. Onlarda annelik olayı yoksa, geriye kalan bütün kadınlarda da olmamalı. 4 büyük siyasi parti sanki memlekette problemler bitmiş gibi bunların sorununda hemfikir.
Bu konuya mericler berkler bekleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >