Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1794
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Phanteks P400A Mesh Kasa Hakkında Yorumlarınız
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selam Arkadaşlar

NZXT S340 kasam'da bazı vida yerlerinin yalama olması ve ön tarafın kapalı olmasından ötürü hava akışı çok iyi bir kasa arayışına girdim.

Piyasada Kaliteli kasalara bakıyorum direk bu model gözüme çarptı tasarım açısından gayet hoşuma gitti ve ön taraf ful metal mesh olması hava akışı açısından aşırı iyi olabilir düşüncesindeyim phanteks firması zaten üst seviye bir üretici o anlamda hiç şüphem yok

Kasa ile ilgili tek soru işaretim ön tarafta toz filtresi kullanmamaları ama çok sıkıntı oluşturur mu acaba?

Forumda kullanan var mı? Önerirmisiniz

Phanteks P400A Digital Case Review: High Airflow Mesh & Panel Testing - YouTube

Gamers Nexus incelemede gayet olumlu şeyler söylemiş hazır kasa inventus'ta %25 indirimde 960 tl civarına geliyor biraz pahalı gibi ama almışken sağlam ömürlük bir şey alıp uzun süre kasa derdi olmasın istiyorum.



V
2 yıl
Çavuş

Phanteks kasalar tasarım ve kalite bazında seni üzmez hocam. Fiyat olarak İnventus'da gayet iyi.


https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10409



E
2 yıl
Yarbay

Hocam aldınız mı bilmiyorum ama phanteks in p400a ve p 360 a ve p500a gibi modelleri en çok satan ürünleri arasında. Kalitesi de bildiğiniz gibi bu markanın iyi seviyededir. Bazı kullanıcılar bu markayı çok bilmezler , ama ürünleri kalitelidir. Sizin sorduğunuz p400 a modeli genelde beğenilen bir modeldir. Ön taraf tamamen mesh yapıda olduğu için hava akışı girişi gayet iyi seviyededir. Toz filtreyi bazı markalar hava akışı daha iyi olsun diye kullanmıyorlar. Bunun dezavantajı bizler için içeri biraz daha fazla toz girmesi .Kullanan arkadaşımın yorumları genelde iyi oluşu idi. Fiyatları indirimdeyken alınabilir kasalardır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yarbay

Ben rgb versiyonunu kullanıyorum. Güzel kasadır. Hava akışı iyi bir kasa diyebilirim. Hdd sabitleme noktasında pek memnun kalmadığımı ve arkada kablo yönetimi açısından biraz dar alan bırakıldığı kanaatindeyim. Ancak üstesinden gelinebilir.
Geçenlerde işyeri için lian li lancool 215 topladım. Açıkçası benim kasaya alıştığımdan mı bilemedim ama daha hosuma gitti diyebilirim anakart gpu soketlerine erişimi, önde iki adet 200mm fanın yanı sıra arkasında da bir tane egzoz fanı olması panellerin geçmesinin daha kolay olması. Hdd yerinin daha güzel düşünülmüş olması hoşuma gitti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

P400A aldım alalı baya oldu eski kasamdan çok daha iyi ön tarafı full mesh yapıda olması sisteme temiz hava vermesi açısından çok iyi etki yarattı. bu ürünün tek eksisi ön tarafta toz filtresi koymamaları ama iyi hava akışı sağlanması açısından böyle bir şey yaptılarsa çok da kafaya takılacak bir şey değil. Kablo yönetimi çok başarılı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Erhan1982DZC
E
2 yıl
Yarbay

Hayırlı olsun hocam , bence iyi bir seçim bu kasa hava akışı ve tip açısından. Ben zaten konunun önceden açılmış olduğunu görünce tahmin ettim bir şey alındığını. Kullanalı baya bir zaman olduğu için kasa tecrübe edilmiş , iyi günlerde kullanın.




Bu mesajda bahsedilenler: @Aerosol 34
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.