Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
832
Tıklama
1
Öne Çıkarma
yurtdışında olmamı çekemeyen arkadaşlarım
P
5 yıl (534 mesaj)
Er
Konu Sahibi

üniversiteden yada başka arkadaşlarım var.

bunlar 6 ayda 1 kez bana whatsapp dan yazarlar.

yazma amaçları, halen yurtdışında olup olmadığımı sormak. bazen hala yurtdışında mısın diye de sorarlar ve evet cevabını veririm moralleri bozulur tekrar cevap yazmazlar. iyi abi idare et burda durumlar kötü falan demezler.gıcık olup hiçbişey yazmadan giderler. 6 ay geçer tekrar bi yoklama çekerler. 15 yıldır yurtdışındayım birader 6 ay sonra keşke dönsem bende sıkıldım ama memleketin durumda ortada.

en yakın arkadaşlarım bile bir tık iyi durumda olmamı istemiyor.başıma kötü bir olay gelse ahahahahaa diyecek okadar çok adam var ki. ailem bile onların içinde..o kadar yani.

hatta üniversitedeki bir arkadaşım okadar hırslıydı ki, taa ozamanlar demişti. 10-15yıl sonra sizi bulacam ve hepinizden iyi durumda olacam demişti. o arkadaşta buldu ve morali bozuldu.

anlamadığım şey, herkes kendi hayatına baksın. biz sanki isviçrede malikhanede yaşıyoz. sende git yurtdışına hatta daha iyisine git bravo diyelim. bu ... yarıştırma niye ki. karşıdan karşıya geçerken 2 saniye dikkatsizlikle ölebildiğin bir dünyada yaşıyoruz. bu birbirini çekememe nedir abi? herkesin yarıştığı dünü olmalı. sen dününden iyi durumdaysan ne mutlu sana. herzaman senden iyiler ve kötüler olacaktır. kibir veya ezikliğe gerek yok.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
5 yıl (7534 mesaj)
Binbaşı

Hajı beni bloklamışsın. Sana "Cumhuriyet ve Atatürk'le bir derdin varsa söyle ona göre tavır alalım?" demiştim.Halbuki vereceğin cevap çok basitti evet veya da hayır?

Eğer Cumhuriyet devrimine ve Atatürk'e karşı olumsuz görüşlerin varsa gerçek bir akıl tutulması yaşadığını söyleyebilirim. Çok para kazanmış olman vs seni akıllı yapmaz... Bu arada ben hem Cumhuriyet dönemi devlet adamlarımıza hem Osmanlı tarihimize ve öncesine sahip çıkar saygı duyarım. Birini savunup diğerini yeren varsa akıl tutulması yaşıyordur ve saygısızdır.



P
5 yıl (534 mesaj)
Er
Konu Sahibi

olay cumhuriyet veya osmanlı değil. film daha büyük. 1. ve 2.dünya savaşını yahudiler çıkardı ve ikisini de yahudiler kazandı. tek cümle ile sana bu kadar yazayım dostum tamam mı. gerisini kafası çalışan adam çözer. 2 tane dünya savaşını da yahudiler kazanınca adamların yenilmezliği perçinlendi ve dünyanın sistemi değişti. kuranda bas bas bağıran faiz haramdır lafı tüm dünyada unutuldu. şuan tüm dünyada kağıt para kullanımda ve tüm kağıt paralarda faiz vardır. son 100 yıldır dünya karanlık ve emek sömürüsünün meşrulaştığı bir dönemi yaşıyor. bence daha uzun yazmama gerek yok. sen belki bu yazdıklarının ne alakası var diyeceksin. yahudiler 1.dünya savaşını çıkardılar diyorum sana. 2. dünya savaşında hitler yahudilerin kökünü kazıyacaktı ama başaramadı. hitler gidişatı görmüştü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ş
5 yıl (44295 mesaj)
Yarbay

forumda çekemeyen yok yalnız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl (534 mesaj)
Er
Konu Sahibi

evet yok hiçkimse çok şükür



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @şoray uzun yolda
E
5 yıl (11298 mesaj)
Yüzbaşı

Lobilicilik faaliyetlere katılamayı düşünüyormusun



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pakkaji
A
5 yıl (1684 mesaj)
Çavuş

Büyük resim kursu açmayı düşünüyor musun



P
5 yıl (9073 mesaj)
Yarbay

Çok bilmiş gibi dünya savaşlarıyla ilgili bütün tezleri yakıp yıkmışsın helal olsun. Kaç bin kaynak bitirdin, metin, antlaşma okudun acaba. ?

Ben sadece o konuya yönelik 6,5 sene araştırma yaptım. Büyük resmi çözmüşsün bravo



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl (534 mesaj)
Er
Konu Sahibi

benim hocam, necmettin erbakan dostum.
yazdıklarım zihni sihir projesi değil ve asıl resim de 5bin yılı buluyor. 1.dünya savaşı da o resim içinde kısa bir süreç. türkler bu dünyayı değiştirme becerisinde olan bir halktı ama malesef savaşı kaybettik. sadece duraklama devrindeyiz diyecek kadar da iyimser değilim malesef



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Psikotrex
B
5 yıl (156 mesaj)
Er

Hangi ülkedesiniz? Türk insanı kıskanç bir insandır. Kimse kimsenin onlardan daha iyi olmasını istemer. Ben de arkadaşlarıma arada bir yazıyorum, ya cevap vermiyorlar ya da bir cevaptan ötesine gitmiyor konuşma. Anlamıyorum. Kendi hayatlarıyla meşguller belki; belki de hiç arkadaş değildik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl (66427 mesaj)
Yarbay

#brutalreality



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.