Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
705
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ups(güç kaynağı) modem sıkıntısı
L
5 yıl (424 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba
1 kva lık line interaktif ups kullanıyorum evde elektrik kesildiğinde TV ve modem çalışmaya devam ediyor ama bir kaç dakika sonra internet kesiliyor modemde ışıklar normal gözüküyor ama internet kesiliyor bu sorunu yaşayanlar oldumu ne alakası var çözemedim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl (14608 mesaj)
Yarbay

bina girişinde dağıtıcıdan geliyorsa onun elektriği kesildiği için diyeceğim ama ışıklar normal diyorsun



L
5 yıl (424 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@designr
Ev müstakil dağıtıcı yok çok ilginç bir durum elektrik kesilmiyor ups çalışıyor yani ama 5-10 dk sonra internet gidiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @designr
K
5 yıl (448 mesaj)
Yüzbaşı

İnterneti size ulaştıran saha dolabındaki elektrik de kesiliyordur.



L
5 yıl (424 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mantıklı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl (4367 mesaj)
Yarbay

Telefon varsa telefonu kontrol edin telefon kesilmediği sürece internetin de kesilmemesi gerekli. Saha dolaplarında (ankastrelerde) ups veya akü bulunur ve öyle kolay kolay da kesinti yaşanmaz. Kesinti olursa ışık da gider. Ben 20 seneden fazladır ups kullanırım elektrik kesintilerinde internet ile ilgili hiç sorun yaşamadım.

Elektrik kesildiğinde modemdeki ışıklar yanarken modemi bi resetleyin eğer gene internet gelmezse upste sadece modem bağlı kalsın bir de öyle deneyin olmadı bir de müşteri hizmetlerini arayıp sorun bakalım hat değerlerinde bir değişme oluyormu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.