Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
296
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMAZON KARGOLARI TESLİM ETMEDİĞİ HALDE TESLİM ETTİK DİYE MESAJ GÖNDERİYOR
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Amazon. com.tr üzerinden verdiğim son 3 siparişimde iş sebebiyle şanssızlık eseri evde olamadık bir türlü.
ilk siparişimiz kapı önünde çöplerin atıldığı yerin hemen yanına bırakılmış ve bana adıma teslim edildiğine dair mesaj geldi. amazonu aradım ilettim özürdilediler ve tekrarı olmayacağı söylendi.

Sonraki siparişim 16 kasımda teslim edildi görünüyordu. Yoğunluktan bakmayı unutmuşum mesajlarıma ve 15 gün sonrasında amazonu kontrol ettiğimde sipariş teslim edildi yazıyordu. aradım şikayet ettim kargonun bana teslim edilmediğine dair dönüş yapılmadı tesadüfen evimize 50 metre ötedeki halk ekmek büfesindeki arkadaş iş dönüşü beni gördü ve sana bir kargo geldi buraya bıraktılar dedi. Tesafüf eseri kargoyu bulmasam hala ne dönen var nede parasını ödeyip sipariş verdiğim eşyalar vardı ortada.

Bugüb gelecek kargomuda evde olmadığım için girip geliş tarihini değiştirdim. cumartesi geliş olacak şekilde bilgilendirme yaptım birkaç saat sonra şimdi yine adınıza kargo teslim edilmiştir diye mesaj geldi.

Allahtan siparişlerim telefon vb çok değerli şeyler değil o şekilde olsa çöpe atılsa yada benim bilmediğim bir yere teslim edilse ne olacak? Amazonu severim sürekli oradan sipariş veriyorum ve herkese tavsiye ediyorum ama bunlardqn dolayı kendimin ve çevremdeki herkesin hesabını kapattıracağım.

Umarım akşam eve dönünce kargolarımı çöpte bulmam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
2 yıl
Teğmen

Bundan sonra seninde gördüğün gibi her seferinde yaşayabilirsin geçmş olsun. amazon mh ile görüşürsen kalıcı çözüm bulamazsın. imkanı yok çok denedim hiç bir yetkileri ya da ilgilendikleri yok. Sadece oyalayım eve ileteceğiz diyorlar. Çünkü senden 5 yıldız bekliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kiminle görüşeceğiz herhangi bir çözümü yok o zaman bu durumun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yabgufurkan
Y
2 yıl
Teğmen

istersen ofm@amazon a mail at aynısı olacak ; ilgileniyoruz, iletik, bir daha olmayacak... buradaki çalışma ekibi geri bildirimlerin çözülmesi gereken sorunlar olduğunu henüz idrak edememiş ne yazık ki.




Bu mesajda bahsedilenler: @mr.lardo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.