M

Yüzbaşı
16 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
AMAZON KARGOLARI TESLİM ETMEDİĞİ HALDE TESLİM ETTİK DİYE MESAJ GÖNDERİYOR
Amazon. com.tr üzerinden verdiğim son 3 siparişimde iş sebebiyle şanssızlık eseri evde olamadık bir türlü.
ilk siparişimiz kapı önünde çöplerin atıldığı yerin hemen yanına bırakılmış ve bana adıma teslim edildiğine dair mesaj geldi. amazonu aradım ilettim özürdilediler ve tekrarı olmayacağı söylendi.

Sonraki siparişim 16 kasımda teslim edildi görünüyordu. Yoğunluktan bakmayı unutmuşum mesajlarıma ve 15 gün sonrasında amazonu kontrol ettiğimde sipariş teslim edildi yazıyordu. aradım şikayet ettim kargonun bana teslim edilmediğine dair dönüş yapılmadı tesadüfen evimize 50 metre ötedeki halk ekmek büfesindeki arkadaş iş dönüşü beni gördü ve sana bir kargo geldi buraya bıraktılar dedi. Tesafüf eseri kargoyu bulmasam hala ne dönen var nede parasını ödeyip sipariş verdiğim eşyalar vardı ortada.

Bugüb gelecek kargomuda evde olmadığım için girip geliş tarihini değiştirdim. cumartesi geliş olacak şekilde bilgilendirme yaptım birkaç saat sonra şimdi yine adınıza kargo teslim edilmiştir diye mesaj geldi.

Allahtan siparişlerim telefon vb çok değerli şeyler değil o şekilde olsa çöpe atılsa yada benim bilmediğim bir yere teslim edilse ne olacak? Amazonu severim sürekli oradan sipariş veriyorum ve herkese tavsiye ediyorum ama bunlardqn dolayı kendimin ve çevremdeki herkesin hesabını kapattıracağım.

Umarım akşam eve dönünce kargolarımı çöpte bulmam.
M
2 yıl
Yurtdışından birşeyler getirtme
arkadaşlar merhaba kuzenim Avustralya’da yaşıyor Aliexpressten ona bir şeyler aldırıp Türkiye getirsem ne kadar kargo ücreti öderim ve vergi çıkar mı nasıl bir yol izlemeliyim örneğin MacBook alacağım orada dolar bazında daha uygun ama kargoyla geldi sizce karlı olur mu
M
3 yıl
Ev alım sürecinde fikir istiyorum
Arkadaşlar merhaba 3 yıldır biriktirdiğim 200 bin tl miktarında param var üzerine aracımı da satıp kredi çekip bir ev almak istiyorum ama evlerin fiyatı istanbulda çok uçmuş durumda. İşim burada ve başka şehire geçme şansım yok kiralar 2.500-3000 civarında 15 gündür beylikdüzü barış mahallesinde ev bakıyorum. 20 yaşında evlere 600-650 bin fiyat isteniyor içi yapılı güzel evler. ama bu yaştaki eve bu para verilir mi mantıklı olan nedir görüşlerinizi bekliyorum.
eğer evi almazsam 5 yılda vereceğim tahmini kira 150 bin tl krediye ödeyeceğim faiz ise 100 bin tl
fikirlerinizi bekliyorum.

baktığım 2 ev

KAMAÇ YAPI'dn BARIŞ MH KAT MÜLKİYETLİ İÇİ SFIR SİTEİÇİ 3+1 ARAKTİlan No: 910584215
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-kamac-yapi-dn-baris-mh-kat-mulkiyetli-ici-sfir-siteici-3-plus1-arakt-910584215/detay

SICACIK VE AYDINLIK BİR EV VADEDİYORUZ! 3+1 ÖNÜ KAPANMAZ!İlan No: 875873250
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sicacik-ve-aydinlik-bir-ev-vadediyoruz-3-plus1-onu-kapanmaz-875873250/detay
M
5 yıl
Matematikle İlgili Her Konuda Destek
Merhaba arkadaşlar. 7 yıllık matematik öğretmeniyim, ALES--TYT-AYT-LGS vb. sınavlarda 4. sınıftan lise sona kadar tüm kademelerde özellikle sınav bazında tecrübem yüksek. Danışmak istediğiniz noktalarda destek olabilirim.
M
6 yıl
Bu araç bu fiyata alınır mı ? (sıfır Renault Captur)
Arkadaşlar sıfır araç almayı düşünüyorum. Hem ilk aracım olacağı hemde araçlardan pek anlamadığım için 2. elde kazıklanmamak adına sıfır araç almayı tercih ettim. :) ama fıyatlar malum yüksek ben 90 lık birşey düşünüyordum ama özel derslerim çok olduğu ve normal okul dönemınde 10 aylık süreçte çok km yapacağımdan dolayı (10 ayda yaklaşık 15-20 bin km)dizel araç almam gerekiyor. Rahatlık açısından da otomatik düşünüyorum.

Yoğun araştırmalarım sonucunda dizel otomatık yerden yuksek araç olarak en uygun renault captur görünüyor. Aracı test ettim güzel görünüyor.
Bir tanıdık vasıtasıyla en son renault bayısınde 113 bin tl ye indirdim aracı ıcon paket. Aracın liste fiyatı 130-133 civarı

1)Sizce 113 bin tlye almalı mıyım?
2)Aracı 3 4 yıl sonra satmak istesem satabilir miyim? 2. el pıyasası nasıl
3) Başka önerebileceğiniz bu şartlarda araç var mıdır?
4) Daha önce capturu kullanan arkadaş oldu mu aranızda yada çevrenizde?

Yardımcı olursanız sevinirim.
M
10 yıl
SATILIK FİFA 14 GAMEKEYSTORE ALINMIŞTIR. (YANINDA SINIRSIZ COİN KASMA ÖĞRETİLECEKTİR)
Merhaba arkadaşlar sınavlara çalıştıgım ıcın artık pek oynayamıyorum o yuzden elimdeki oyunu
mail hesabı orıgın hesabaı vs hepsını vermek uzere satıyorum.


FİYAT:60 TL

ALAN ARKADAŞA YANINDA BU YIL VE GELECEK YILLARDAKİ FİFALARDA DA KULLANABILECEGINIZ COIN KASMA PROGRAMINI ÖĞRETECEGIM.
M
11 yıl
Düzenlenecek turnuva hakkında fikirlerinizi alalım
Arkadaşlar 1- 2 gün içinde yeni bir turnuva duzenlemeyı dusunuyorum. Ama duzenlerken de herkesin fikrini almak iyi olur dıye düşündüm.
Düzenlenmesini istediginiz, katılmaktan zevk alacagınız turnuva fikirleriniz varsa buraya yazın degerlendırelim.

- Benim aklımdakiler 2014 dünya kupasının birebir aynısı bir turnuva düzenlemek.
- ingiltere premier lig turnuvası duzenlemek (diğer liglerden transfer vs yapılabilecek tabi)
- Dortmund barça arsenal barça gibi takımlarla uluslararası bir lig duzenlemek


vs vs.


İlginç, farklı turnuva fikirleri olanlar paylaşsın degerlendirip ortak bir çalışma yapalım.
M
11 yıl
We are sorry but there has been an error connecting to FIFA ultimate team
Arkadaşlar her mac sonrası bu server hatasını alıyorum. Gecen yılda bu sorunu yasayanlar cok olmus. ea sıtesınde bıle 35 sayfalık konular var.


bazı arkadaşlar gecen yıl cozum bulmus ama hatırlamıyor nasıl yaptıgını. aranızda bılen varmı
M
11 yıl
fifa 14 ut acılmıyor
oyun ıcıne gırdıgımde bu hatayı alıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >

webten gırmeye calısıyorum bu hata

< Resime gitmek için tıklayın >
Genel hata dıyor ama sordugum herkes gırebılıyorum dıyor. nasıl cozebılırım sorunu
M
11 yıl
Karma Takımlar Ligi (PC)
Öncelikle belirtmek isterim ki turnuvaya dışarıdan herhangi bir üye alınmamaktadır. O yüzden kayıt başvurusu yapmayın. Forumda 2-3 turnuva düzenledik ama sağolsun arkadaşların birçoğu döneklik yaptığı için bizde az ama öz bir turnuva yapalım dedik kendi tanıdığımız,bildiğimiz arkadaşlar arasında.

Turnuvada 3 yönetici bulunmaktadır. Yöneticiler; alcan98, mr.lardo, rezeg1903'dır.



1- alcan98 (Dortmund)
2- Rezeg1903 (Chelsea)
3- mrlardo (Real Madrid)
4- xelcukmelo (Galatasaray)
5- 7quarterBack (Bayern Münich)
6- efsus46 (Chievo Verona)
7- Faraday35 ( Atletico Madrid)
8- Sselcuk (Milan)

< Resime gitmek için tıklayın >

Kurallar;

1- Oyuncu sınırlaması olarak her üye istediği ligden adam alabilir. Sadece bir takımdan 2 oyuncu alma hakkımız bulunmaktadır.

2- Maç süreleri 6 dakika seçilecektir.

3- Oyun içine girişte arkadaşınızla konuştuğunuz origin penceresi oyuncuların overallerinin gözüktüğü yerin yanında olup resmi çekilecek ve maç başlamadan hemen siteye yüklenip karşıdaki kişiye linki atılıp kontrol edilecektir.

Şimdilik bu kadar üyelerimizin başka fikirleri varsa turnuva başlayana kadar buraya eklesinler ona göre düzenleme yapalım. Ve takım isimlerimizi de paylaşalım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.