Merhabalar. Robot süpürgemiz var normal şekilde 4 saatte şarj oluyor. Bataryayı bozmadan 2 yada 1 saatte şarj edecek hangi adaptörü seçmeliyiz? Yani batarya ömrüne zarar vermeden daha çabuk şarj etmek lazım.
Makine modeli : Anker eufy 35C Batarya İn:19V 0.6 mA Adaptör out: 19V 0.6mA 11.4W
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arızalı değilse eğer orijinal adaptörü değiştirmek çoğu zaman işe yaramaz çünkü cihazın içinde şarj kontrol entegresi mevcut, pili korumak için şarj akımını belli bir seviyede tutar. O nedenle dışarıdan yüksek akım uygulamak çare olmayabilir.
Robot süpürgemiz var normal şekilde 4 saatte şarj oluyor. Bataryayı bozmadan 2 yada 1 saatte şarj edecek hangi adaptörü seçmeliyiz?
Yani batarya ömrüne zarar vermeden daha çabuk şarj etmek lazım.
Makine modeli : Anker eufy 35C
Batarya İn:19V 0.6 mA
Adaptör out: 19V 0.6mA 11.4W
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >