Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PlayStation 4 Slim, güvenli mod ekranında donuyor.
C
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, oğlum PlayStation'ı kapatıyor (fişten çekiyor)
Açtığında kolu bağlayıp PS tuşuna basın ekranı karşılıyor. Öyle de denedik, sonuç alamayınca güvenli modda başlattık, bu ekranda tekrar kolu bağladık ve tuşa basıyoruz ama hiç bir şey olmuyor. PlayStation tamicisine telefon ettim, harf disk arızalanmış diyor

Harddiski söküp PC'ye bağladım 1 TB olarak görüyor, biçimlendirip tekrar PS'ye bağladım şimdi, (usb'yede) PlayStation uptade klasörü oluşturup o dosyayı da yükledim.

Ama bu ekrandan başka bir yere geçemiyorum, sanırım donuyor burada.
Ne dersiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Yarbay

Tahminimce orjinal usb kablo kullanmıyorsunuz. Bu ekranı geçmek için orjinal usb ya da aynı devre tipi olan kablo ile bağlamanız gerekli. Her usn şarj eder ama kol tanıtma işlemini yapmaz.

İkinci olarakda fat32 ya da exfat ile biçimlendirilmiş bir usb'ye sistem yazılımını kopyalamanız gerekir. Sizin sistem formatlanıp yeniden kurulması gerekir. Youtube'da kısa bir arama yaparsanız sizi yönlendirecektir. Harddisk gitmiş diye bir şey yok. Sadece işletim sistemi çökmüş. Tabi harddisk zarar görmemiştir umarım :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.