C

Yüzbaşı
29 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
220.000 tl\u0027ye kadar otomatik araç tavsiyesi
Arkadaşlar eşim için araç bakıyoruz, 220.000 tl civarı ne alabiliriz. eylül gibi satmamız gerekiyor, ikinci elde zarar ettirmeyen, sorunsuz tavsiyeler de bulunur musunuz.
C
3 yıl
PlayStation 4 Slim, güvenli mod ekranında donuyor.
Arkadaşlar, oğlum PlayStation'ı kapatıyor (fişten çekiyor)
Açtığında kolu bağlayıp PS tuşuna basın ekranı karşılıyor. Öyle de denedik, sonuç alamayınca güvenli modda başlattık, bu ekranda tekrar kolu bağladık ve tuşa basıyoruz ama hiç bir şey olmuyor. PlayStation tamicisine telefon ettim, harf disk arızalanmış diyor

Harddiski söküp PC'ye bağladım 1 TB olarak görüyor, biçimlendirip tekrar PS'ye bağladım şimdi, (usb'yede) PlayStation uptade klasörü oluşturup o dosyayı da yükledim.

Ama bu ekrandan başka bir yere geçemiyorum, sanırım donuyor burada.
Ne dersiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
4 yıl
8 yaşındaki oğlum için bisiklet tavsiyesi
arkadaşlar 8 yaşındaki oğlum için 20" jant bisiklet bakıyorum, vitesli mi, vitessiz mi önerirsiniz. hangi marka modeli tavsiye edersiniz. bütçemiz kısıtlı maksimum 600tl gibi bir rakam düşünüyoruz. şimdiden teşekkürler
C
5 yıl
Xiaomi mi6 güncelleme sonrası hata
Arkadaşlar merhaba, başıma gelen sorunun çözümü konusunda sizlerden yardım istiyorum.

sorunum : temmuz ayında telefonumu güncelleştirip yeniden başlattıktan sonra, ekli resimde de görüleceği gibi herhangi bir uygulamaya tıkladığımda (whastapp, playstore, arama, mesajlar, galeri, kamera v.b) "uygulama cihazınıza yüklü değil" hatası alıyorum. telefonumda ki bilgileri almak için bilgisayarıma bağladığımda, bilgisayar telefonu görüyor ama usb hata ayıklama modunu açmak için, geliştirici seçeneklere girmeye çalıştığımda "ayarlar sürekli duruyor" hatası alıyorum. Ayarlar kısmında sadece bazı yerlere girebiliyorum, genelde hep ayarlar sürekli duruyor diyip ana ekrana dönüyor. Açılışta ses kısma ve güç tuşu ile telefonu açtığımda bootlader diye bir ekran geliyor ama sonrasında herhangi bir şey yapamıyorum. genelde sadece kullanıcıyım, çok fazla telefonlarla ilgili bilgim yok. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. whatsapp yedekleri, resim, video ve ses kayıtlarını telefondan almam gerekiyor. micloud'da 5 gb'lik veri var ama ondada hep bana gerekli olmayan şeyler. Evofone garantili olduğu için cihazı oraya gönderdim, yazılım hatası olduğunu format atılması gerektiğini söylediler, (çok baktıklarını zannetmiyorum) bende telefonu iade aldım.

Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Edit : rom yüklemeyi denedim. ekli görseldeki gibi indirdiğim romu, gözat kısmından gösterip, telefon fastboot ekranındayken, save user data seçeneği seçili şekilde flash butonuna tıkladım. 1 saniye bile olmadan başarılı dedi. telefonu tekrar yeniden başlattım, ama hiçbir değişiklik yoktu, sanırım yüklenmedi veya yükleyemedim.

Edit 2 : miflash ile tekrar ve tekrar denemeler yaptım şuan için son durum, miflash "Erase boot error" hatası veriyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
7 yıl
Harita Teknikeri var mı? Acil
Arkadaşlar, çalıştığım şirkete acil harita teknikeri arıyoruz, aldığımız 3 yıllık bir ihalede görev yapacak, izmir veya kocaeli'de ikamet etmesi gerekiyor.
Yeni mezun olsa da olur. Şartnamede 1 adet harita teknikeri bulundurmamız isteniyor. Proje bitiminde de başka proje de değerlendireceğiz
C
7 yıl
İzmir personel arıyorum.
Arkadaşlar İzmir torbalı ilçesinde, üretim alanında çalışacak tercihen makina veya inşaat teknikeri, en az lise mezunu çalışma arkadaşları arıyorum. Bornova dan servisimiz var. Karayollarına iş yapıyoruz. Her ayın 5'inde maaş, 20'sinde istenirse avansinizi veriyoruz.

Konunun yeri burası değil biliyorum, ama forumda iş arayan varsa yardımcı olmak istedim.
C
7 yıl
27 mayıs İzmir depremi
İyi sallandı.
C
8 yıl
Avukat var mi? bir konu da yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar avukat varsa bana ulasabilir mi.
C
8 yıl
demirdöküm kombi f2 arizasi
Arkadaslar vinto model demirdöküm kombim dun geceden bu yana f2 arizasi veriyor, internetde baktim, ntc sensor arizasi diye geciyor on paneli soktum ama sensorun hangisi oldugunu anlayamadim, anlayan arkadaslardan ricam, ekli resimde bakip soyleyebilirlermi
< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Satılık 99 model, tipo 1.6 slx i.e
Arkadaşlar 2 yıldır kullandığım, muayenesini daha yeni yaptırdığım, 99 model, atiker sıralı sistem lpg'li, 2018 şubat ayına kadar muayene derdi olmayan, aracımı satıyorum. fiyat olarak 12,900 tl düşünüyorum. istanbul içerisinde aracı görmek isterseniz, ümraniye ıhlamurkuyu vergi dairesinin oraya, 08:00 - 18:30 arası gelip aracı görebilirsiniz. resimleri en kısa sürede ekleyeceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.