Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
577
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türknet'ten nasıl çıkabilirim?
A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

4 yıllık Turktelekom tahmahhütüm bitince geçen ay turknete gectim. Turktelekomdayken son yıl altyapi yetersiz diye 12 13 mbpsde koptugu için 8e sabitlemişlerdi. Türknete geçince de kopmalar yaşadim yine 8 mbpse sabitlediler. Şimdi 8 de de ara ara kopmalar başladı, turknet desteğe yaziyorum onlar turktelekoma iletiyor turktelekom sıkıntı yok diye geçiştiriyor. Türktelekoma yazınca internet hizmeti aldığınız firmayı arayın diyorlar. Ben türktelekomdayken yine zorlayıp evime ekip falan göndertebiliyordum ama türknet yaptıramıyor bunu. Ben nasıl ayrılırım Türknetten? Belge falan yollamaya gerek var mı yoksa edevletten iptal etme var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperbeta -- 9 Ağustos 2021; 10:26:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Binbaşı

İptal bölümü var hem online işlemlerde hem de e Devlette oradan çıkış yapabilirsiniz.Ne gibi sorun yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Türktelekom bilerek mi yapıyor bunu anlam veremedim benim arkadaşımda kaç gündür internet kullanamıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 9 Ağustos 2021; 11:47:38 >

T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Göndermiş olduğunuz ekran görüntüleri yerleşik operatörün bize ilettiği sistem mesajları ve net uzmanlarımız hattınızı kontrol ettiklerinde sorunun devam ettiğini görmeleri durumunda ekiplere olumsuz teyit vererek takibini yapıyorlar.

İptal işlemi içinhttps://turk.net/iptal üzerinden bilgi alabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.