Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1049
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wifi dağıtıcı
Z
5 yıl (662 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Konuyu doğru yere mi açtım onu dahi bilmiyorum bu konularda o derece cahilim.3 katlı tripleks evime tadilatı sırasında belki işe yarar diyerek ilk kattan ikinci kata duvar içinden ethernet kablosu çektirmiştim.bu kabloyu kullanarak ilk kata bağlı modemden bu kabloyla üst kata bir cihazla bağlayarak 2. Katta dağıtılan İnterneti güçlendirebilir miyim eğer cevap evet ise nasıl bir cihaz almalıyım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
5 yıl (2029 mesaj)
Binbaşı

Elbette güçlendirebilirsiniz. Çok doğru bir hareket yaparak kabloyu hazırlamışsınız :) Piyasada çok çeşit ürün bulunmakta . Access point diyerek arattırın bütçenize en uygun modeli alabilirsiniz. Sonrasında seçtiğiniz marka modeli yazarsanız bir yorum yapabilirim .



M
5 yıl (2552 mesaj)
Yarbay

HOCAM,POWERLİNE ADAPTÖR CİHAZLAR İŞİNİZİ ÇÖZER.AMA BAZI ÖZEL ŞARTLARI VAR.ARAŞTIRIN ONA GÖRE ALABİLİRSİNİZ.ORTALAMA FİYATLAR 500 LİRANIN ÜSTÜNDEDİR.




SAYGILAR........................................................



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.