Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1045
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Amazon Paramı İade Edip Ürünü Geri Dahi Almadı (SS)
N
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Daha önce amazonun üstün hizmetinden çok yararlandım ve memnundum.
50 tl lik bir ürün satın aldım ve ihtiyacım kalmadığı için iade etmek istedim. İade talebi oluşturdum ve ürün sizde kalabilir paranızı iade ettik dediler.
Ben böyle üstün hizmet anlaşıyı görmedim inşallah amazon türkiye nice yıllar hizmet verirde bizi tamamen komisyon kazanmak için satıcıyı kollayan alışveriş sitelerinden mahrum bırakırlar.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 20 Mayıs 2021; 16:19:42 >

H
3 yıl
Yüzbaşı

valla bunların çalışması çok değişik geliyor bana nedense adamlar kar ediyor mu acaba



T
3 yıl
Yüzbaşı

Piyasaya yeni girdiği için reklam hareketleri aslında bunlar. Mantıklı da hareketler. Müşteriyi çektikten sonra normal kıvamda devam ederler yine ama bunların normal kıvamı bile bizimkilere göre kat kat üstün. Benim zamanında Amazon Germany'den aldığım ekran kartı bozulduğunda bile kargo ücretine varıncaya kadar ücret iadesi yapmışlardı.



G
3 yıl
Yüzbaşı

Amazon candır gerisi patlıcan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

Valla fazla dillendirmenizi tavsiye etmem, suistimal edecek insan çok Türkiye'de. Ben de kitap aldım, kapağı katlanmış geldi, hediye olacağı için iade etmek istedim "kalsın, yenisini gönderelim dediler" seninki gibi. Sen mesajı silersen ben de bunu editlerim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 20 Mayıs 2021; 17:5:21 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.