Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
849
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy Note 10 ile tarayıcıdan video izlerken gri bir filtrenin olması
F
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım. Telefondaki video uygulaması, MX Player ve Youtube gibi video izlenen programlardan video izlediğimde herhangi bir sıkıntı yok fakat internet tarayıcısından video izlediğim zaman videolarda sanki gri bir filtre varmış gibi renkler çok soluklaşıyor siyah renkler griye dönüyor. İnternetten biraz araştırma yaptığımda geliştirici seçeneklerinden "Donanım katmanlarını devre dışı bırak" seçeneği işaretlendiğinde düzeldiğini gördüm fakat bu seçenek de açık olduğunda işlem gücünün fazla kullanılmasına yol açıyor. Telefonu aldığım zaman telefonda direk Android 11 ve One UI 3 güncelleştirmeleri gelmişti ve yapmıştım. Eski sürümde böyle bir hatanın olup olmadığını bilmiyorum. Bu sorunu benim gibi yaşayan ve daha stabil bir yöntem ile çözebilen var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.