F

Onbaşı
07 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Acer Predator XB273GPBmiiprzxum UM.HX3EE.P20 monitör alınır mı?
https://www.hepsiburada.com/acer-predator-xb273gpbmiiprzx-27-144hz-1ms-hdm%C4%B1-display-g-sync-full-hd-%C4%B1ps-led-monitor-um-hx3ee-p20-p-HBV0000104PRP?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&utm_campaign=comp&utm_content=site&utm_source=coop&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_cp=asus.site.kategori-bilgisayar.comp

Bu linkteki monitörü almak istiyorum fakat internette monitörle ilgili pek bir yorum veya ayrıntılı bir inceleme videosu bulamadım kullanan veya monitör hakkında bilgisi olan birileri varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
F
3 yıl
Galaxy Note 10 ile tarayıcıdan video izlerken gri bir filtrenin olması
Telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım. Telefondaki video uygulaması, MX Player ve Youtube gibi video izlenen programlardan video izlediğimde herhangi bir sıkıntı yok fakat internet tarayıcısından video izlediğim zaman videolarda sanki gri bir filtre varmış gibi renkler çok soluklaşıyor siyah renkler griye dönüyor. İnternetten biraz araştırma yaptığımda geliştirici seçeneklerinden "Donanım katmanlarını devre dışı bırak" seçeneği işaretlendiğinde düzeldiğini gördüm fakat bu seçenek de açık olduğunda işlem gücünün fazla kullanılmasına yol açıyor. Telefonu aldığım zaman telefonda direk Android 11 ve One UI 3 güncelleştirmeleri gelmişti ve yapmıştım. Eski sürümde böyle bir hatanın olup olmadığını bilmiyorum. Bu sorunu benim gibi yaşayan ve daha stabil bir yöntem ile çözebilen var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
Alınık HOT+POF boş hesap
Lütfen dolu ve pahalı hesapları atmayın uygun fiyatlı bir şey arıyorum.
F
4 yıl
C# dilinde sistem dilini değiştirmeden \"speech\" kullanarak sesli asistan uygulaması
C# ile bir sesli asistan programı yapıyorum da "speech" kullanarak. Sistem dilim Türkçe olduğu için program çalıştığında "dilbilgisinin dili konuşma tanıyıcının diliyle eşlemiyor" hatası alıyorum. İşletim sistemi dilini İngilizce yapınca düzeleceğini biliyorum fakat bu programı farklı farklı kişilerin bilgisayarında göstereceğim için hepsinden sistem dillerini İngilizce yapmasını isteyemem. Kod ile bu sorun çözülebiliyorsa ve bilen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
"Grammerbuilder. Culture = new System. Globalization. Cultureınfo("en-us"); "
Bu kodu yazmayı denedim fakat olmadı.
F
5 yıl
Anthem \"Error Loading Pilot Data\" sorunu
Oyuna giriyorum ana mekan olan "Fort Tarsis" te geziyorum göreve giriyorum ve karakter varsayılan renkte ve tipte gözüküyor 5 10 sn sonra oyundan "Error Loading Pilot Data" uyarısı ile atılıyorum.
Redditte ve ea forumundada sorunla ilgili paylaşımlara baktım fakat pek bir çözüm yok gibi bu sorunu yaşayıp düzeltebilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim 1-1,5 aydır bu sorun mevcuttu fakat oyuna çok girmediğim için takmıyordum yeni büyük bir güncelleme geldi ve oyunda pek çok yeni şey mevcut oynamak istiyorum ama oynayamıyorum denediğim çözüm yolları;
-modem arayüzünden port açma
-origin ve anthemi silip tekrar yükleme
-origin önbelleğini silme
-belgelerim klasöründeki bioware klasörünü silme
-başka bir modemde deneme
bunların hepsini ea support ile itelişime geçerek yaptım fakat bir fayda etmedi. VPN ile oyuna girmeyi denediğimdede nadirde olsa 10 denemeden 2sinde 3ünde girebiliyorum.

Hatanın video linki =>https://www.youtube.com/watch?v=YRLVvldsSX0
F
5 yıl
Corsair K70 için Türkçe karakterli Blue Switch bulmak mümkünmüdür
Corsair K70 için Türkçe karakterli Blue Switch bulmak mümkünmüdür
F
5 yıl
Alınık Guild Wats 2 HOT POF
2 tane Alınık uygun fiyata Guild Wats 2 HOT POF
F
6 yıl
i7 6700 GTX 1080 Battlefield 1 düşük fps
< Resime gitmek için tıklayın >
Anakart : Asus ROG Maximus Hero VIII Z170
GPU : MSI Armor GTX 1080 OC edition
CPU : Intel i7 6700
RAM : Team Group T-Force 1x16gb 2400mhz RAM
SSD : Samsung 850 Evo 250gb
HDD : WD Blue 1tb 7200 RPM
PSU: High Power Element Smart 80+ Bronze

Bütün sürücüler ve Windows güncel

Sistemim bu ve iki sıkıntım var bunlardan birincisi bazı oyunlarda az da olsa özellikle Battlefield 1'de özellikle haritada yağmur yağıyorsa aşırı fps düşüşleri yaşıyorum bazen 70'ten 20'ye bile indiği oluyor. Başlarda bunu 1080p' de oynadığım için sanıyordum fakat sonraları Ram' in tek slot olduğu için sıkıntı yaşatabileceğini öğrendim .DSR ve çözünürlük çarpanlarıyla çözünürlüğü arttırsam bile bu fps düşüşlerini yaşıyorum ayrıca işlemci kullanımı çoğu zaman ekran kartından yüksek olduğu için darboğaz şüphem de var. Battlefield 1 severek oynadığım bir oyun fakat bu kasmalar oyundan çok soğutuyor. Oyun içi fps videosunu Youtube' a yüklediğim için buraya linki atıyorum
Battlefield 1 Oyun içi fps :https://youtu.be/_tve-dwrznc

İkinci sıkıntım ise ekran kartım boşta iken 52-57 derece arasında çalışıyor eksiden 26-30 derece arasında olurdu.Yük altında herhangi bir sıkıntı yok en fazla 80 derece gördüm.Boştayken bile Frekans değeri 1600 1700 civarında bu değerler boştayken normal midir?
< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
Windows 10 Görev Yöneticisinin yanlış değerler göstermesi
Sorunu 1 ay önce fark ettim fakat neyden sonra olduğunu bilmiyorum. Örneğin bilgisayarımda herhangi bir aktarım yapıyorum diskin kullanıldığını göstermesi gerekirken işlemcinin kullanıldığını gösteriyor ya da derleme yaparken işlemci değilde ekran kartını maksimum kullanıyor olarak gösteriyor ayrıca görev yöneticisini açtığım an değerler ne ise onlar değişmeden kalıyor. Örneğin CPU %28 kullanıyorsa sankı hep %28 kullanılıyormuş gibi kalıyor, değerler hiç değişmiyor. Örnek resimde değerler nasılsa hep aynı kalıyor. < Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
GTX 1080 dusuk fps
[font="Times New Roman"]Sistemim
GPU:MSI Armor GTX 1080 Armor
CPU:i7 6700
Anakart:ROG Maximus Hero VIII z170
RAM:T-Force 1x16gb 2400mhz
HDD:WD Blue 7200RPM 1TB

Sistemim bu ve bazi oyunlarda cidden dusuk fps degerleri aliyorum ve dar bogaz olayida yok
1)1080pde ultra ayarlarda GTA 5'te 40 ile 70fps arasi aliyorum ortalama 55 fps aliyorum
2)BF1 1080p ultrada 60 70 fps ama yer yer 30lara kadar dusuyor
3)Ghost Reacon Wildlands 1080p ultra 60 70 fps yer yer 20lere kadar dusuyor ve gercekten rahatsiz ediyor
4)nfs 2016 1080p ultrada 40 50fps
5)titanfall 2 1080p ultra 4050 fps
6)Son olarak forza 7 nin demosunda 4kda 15 20fps degeri aldim

Nvida ile gorustum ama yardimci olamadilar
amacim asiri yuksek fpsler almak degil ama bu sistemle 60 fpsnin altinda oynamak sinirimi bozuyor.

NOT:Klavye ingilizce o yuzden turkce karakterleri yazamiyorum :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.