Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
308
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet 1 haftadır nakil işlemi gerçekleşmedi ! EBA kullanamıyoruz !
E
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tavsiyem üzerine bir akrabamı sizin sisteminize kayıt ettirdim.Yakın zamanda evini taşıdı. Sadece nakil işlemi olması gerekiyor.1 haftadır işlem çözülmedi gelen mesajBulunduğunuz bölgedeki altyapı sorunları nedeniyle hizmetinizi nakil etmemiz gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Şu aşamada bir şey yapmanıza gerek yok. Bu mesajı size işler biraz gecikiyor demek için gönderdik. Sizi düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.Yalan ne bir işlem var ne de gelen giden Çocuğu da EBA ya giremiyor mağdur oldu. Tabi tavsiye eden de ben olduğumdan dolayı pişman oldum Destek Numarası36871324@TurkNetDestek @Turknet Bulunduğunuz bölgedeki altyapı sorunları nedeniyle hizmetinizi nakil etmemiz gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Şu aşamada bir şey yapmanıza gerek yok. Bu mesajı size işler biraz gecikiyor demek için gönderdik. Sizi düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.Bulunduğunuz bölgedeki altyapı sorunları nedeniyle hizmetinizi nakil etmemiz gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Şu aşamada bir şey yapmanıza gerek yok. Bu mesajı size işler biraz gecikiyor demek için gönderdik. Sizi düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Turknet , @TurkNetDestek
T
4 yıl
Yarbay

Merhaba, nakil işlemleri normalde ortalama 7 iş günü içinde tamamlanıyor ama altyapı kaynaklı bir sorun olursa süreç uzayabiliyor. Nakil işlemlerine öncelik verilmesi için bildirimde bulundum. İlgili birimimiz abonemize bilgi verecek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.