Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
864
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sağlam çanta önerisi
B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

500 TL bütçem var uzun yıllar çantaya tekrar masraf yapmak istemiyorum o yüzden sağlam bir çanta arıyorum. Hem kampçılık hem üniversiteye gidip gelirken kullanabileceğim bir ürün olsun istiyorum. Çanta büyüklüğü olarak 38-40 L'den büyük çantalar arıyorum. Suya ve ağırlığa genel olarak dayanıklı bir ürün arıyorum. Bu üç ürünü buldum sizce nasıldır? Başka öneriniz varsa yazınız?1-https://www.ccscanta.com/cat-83430-kabin-boy-sirt-cantasi-104442-https://www.n11.com/outdoor-ve-kamp/outdoor-ekipmanlar/outdoor-canta3-https://www.ydsshop.com/bk-5078-sirt-cantasi-55-l-haki?c=134



G
4 yıl
Onbaşı

bunlarla üni çok abes kaçmaz mı ? valiz al kanka



G
4 yıl
Teğmen

Hocam sawaşa mi gidicen



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Er

Bu attıklarınızdan ilki olur okulda, çok abartı durmaz belki ötekilere nazaran. Ama ötekileri alıp okula turist gibi gitmek de var, kendi kararınız yine tabi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sadece okul için almıyorum kamp, outdoor, spor falanda kullanacağım. 1 senedir ucuz bir tactical çanta kullanıyordum zaten. Rahatlığa alışınca bırakamıyorsun. Şunu sipariş verdim. Yorumlar iyi gibiydi. Cat alacaktım bende amazon'da yorumlar pek iyi değildi vazgeçtim bende.https://www.ydsshop.com/asker-polis/canta



A
4 yıl
Binbaşı

Ben 6 sene once 30 tl mi 40 tl mi ne flo dan nike aldım. Bu cantayı hala aktif kullanmaktayım iş ve ist dışı tur vb.. Demem o ki o kadar paraya yazık etmeyin 70 ila 150 kadar neyse ama 500 tl ciddi para.

Buda benim emektar çanta bugün yıkandıy dısm=evillol.gif]


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amulet -- 13 Eylül 2020; 22:24:5 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.