Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
688
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nasıl bir program kullanmalıyım?
R
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selamlar bu zamana kadar bir çok kez farklı salonlara gittim, haliyle maceram hep kısa sürdü. Genelde bırakma sebebim, salonda ki hocaların ilgisizliği, hangi programı veya hangi hareketi yapacağımı bilememe sorunu.

En son 3 ay gittiğim çok iyiydi başta hoca güzel program vermişti gelişim gösteriyordum, ardından programımı değiştirdi ve yeni hareketleri adam akıllı göstermemeye başladı benim de hevesim kaçtı.

Dün tekrardan spora başlamak istedim, daha önce salon sahibiyle konuşmuştum adam şöyle ilgileniriz böyle ilgileniriz ayakları yapıyordu, bir gittim sıfır ilgi, kendi kendime bir iki makine kullanıp saldım orayı.

Yani demek istediğim şu ki, hocaların dötünün dibinde koşturmaktansa kendi programımla bir spor salonuna yazılmak istiyorum ki insanlar da böyle yapıyor anladığım kadarıyla, fakat nasıl bir program kullanmam gerekiyor? Neye göre bu programı değiştirmem gerekiyor? Bunları merak ediyorum.

Mesela, 1 sene boyunca aynı programı kullanamıyor muyuz? Neye göre değiştirmek gerekiyor?



G
5 yıl
Teğmen

Program yaparken dikkat etmen gereken ilk şey tecrüben ikinci de kaç gün yapabileceğin...Tabi bir de tercih boyutu da var...



M
5 yıl
Teğmen

Hocam 5x5 başlangıç için iyi bir program. ağırsağlam 5x5 diye ara google da. Gelen sayfayı oku



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: melez 72

Hocam 5x5 başlangıç için iyi bir program. ağırsağlam 5x5 diye ara google da. Gelen sayfayı oku
Onu okudum, başlangıç için değil de spora başladıktan 6 ay sonra başlayın yazmışlar içeriğe. Başlığı yanıltıcı içeriğini okumak lazım.



U
5 yıl
Yarbay

Push pull legs



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Q
5 yıl
Onbaşı

bodybulding programlarinin cogu cop, at onlari bir kenara. internette giris seviye powerlifting programlarina bakip secim yapmani tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Çavuş

Hem güç hem hipertrofi içeren programları öneririm hocam üst alt veya full body şeklinde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.