Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1136
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Auris Direksiyon Kutusu Problemi
U
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba 2012 1.33 Auris araç ilk sahibiyim. Aracımin direksiyonda bir takım tıkırtılar gelmeye başladı. 3 ustaya götürdüm hepsi direksiyon kutusundan kaynaklandigini söyledi. Arastirdigimda toyotalarda kronik bir problem olduğu söylendi , var mı bu konuda şikayeti olan ? ya da direksiyon kutusu değişmeden bir çözüm önerisi olan ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Binbaşı

auriste değil ama yariste yaşamıştım garantiden değişmişti. Hem tıkırtı son bulmuştu hem de yumuşamıştı direksiyon.



U
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ah keşke garanti süresinde yapsaydı ama 8 yıl sonra yaptı. Değişim yapsak çok pahalıya mal olcak, goturdugum ustalarda böyle binersin sürüşe bir etkisi olmaz sadece ses yapar dedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 ay
Teğmen

Gören olursa diye yazıyorum,
2012 model Auris direksiyon sesi sorunu mafsalın gevşeyen vidalarından kaynaklanıyor. Ustaya söyledim saolsun sıktı ve geçti ses.
Direksiyon mafsalından olup olmadığını anlamanız için takırtı yapan yolda sağa ya da sola doğru direksiyonun boşluğunu alın ses gidiyorsa mafsaldandır. Boşuna kutuyla oynatmayın. Bir çoğu direksiyon sesi diye ellemek bile istemiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ultrAslanOzZzY
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.