Senelerdir kullandığım klimadan buz gelmeye başladı, soğutma modunda çalışıyordu. Klimanın petekleri buz tutmamış ancak borular nemliydi, dış ünite erişemeyeceğim yerde durumunu bilmiyorum. Bu sorun neden yaşanır, ne yapmak gerekir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evaporatör'de tıkanma varsa bunu yapabilir, evaporatör hava akışı azaldığında buzlanma oluşur fan ile bu ufak buz parçaları dışarı doğru atılır.
Temizlik yapın diyecektim ki yapmışsınız zaten geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
normal çalışan klıma bırden .fan hzını azaltınca buz atmaya başladı.ıç panelı kontrol ettım .ıc panel ust kısmı buz gıbı oluyor sonra buz tutuyor.peteklerın alt kısmı ıse hiç sogumuyor bıle.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.